Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Team

Maak kennis met ons team!

Ons team van experts wil continu een bijdrage leveren aan bijzondere locaties waarbij onze ambitie past voor een toekomstgerichte- en duurzame leefomgeving. Vanuit de samen bepaalde doelen zetten onze medewerkers hun kennis in. Alles met het uiteindelijke doel om samen met partijen zoals gemeenten, ontwikkelaars, grondeigenaren en toekomstige bewoners een omgeving te ontwikkelen waar mensen gezond en gelukkig kunnen wonen en leven.

Onze visie op duurzaamheid

Duurzame ontwikkeling van locaties vraagt om een integrale aanpak, dit doen wij middels onze ontwikkelmethode ‘duurzaam op reis’. Deze methode volgt de volgende thema’s: Gezondheid, Gebruikskwaliteit, Energie en Ruimtelijke kwaliteit. Binnen deze thema’s zijn doelstellingen omschreven. Alles voor prettig en gezond wonen en leven. De mogelijkheden om te verduurzamen zijn per locatie verschillend, dit beoordelen wij samen met betrokken partijen. De duurzaamheidkeuzes vertalen wij in een startnotitie die als basis geldt voor onze haalbaarheidsstudie.

“Duurzame omgevingen met unieke woningen, passend bij de woonbehoefte van de gebruiker. Volledig klaar voor de toekomst en waarmee ons bouwteam een voetprint in Nederland achterlaat waar zij ook écht trots op is. Dat is onze missie.”

Martijn Hegeman,
projectleider

Ons team staat voor jou klaar

Nieuwsgierig naar wat ons team voor jou kan betekenen? Zet dan zelf de eerste stap en maak kennis met ons!     

Hegeman bouwteam
Hegeman_Bouwteam_Merle_contact