Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Hegeman_Bouwteam_Martijn_Hegeman
Team
Martijn

Martijn Hegeman, projectleider

Maak kennis met onze technische man! Voor alle ontwerpen neemt hij de technische onderbouwing voor zijn rekening.  Maar bovenal begeleidt hij particuliere opdrachtgevers bij de bouw van hun droomhuis, met communicatie als sleutelwoord. 

Even voorstellen

Martijn Hegeman, onze projectleider. Als projectleider begeleidt hij particuliere opdrachtgevers tijdens de voorbereiding en bij de bouw van hun woning. Je mag Martijn gerust zien als de technische vertaler tussen aannemer en opdrachtgever. Hij vindt het vooral leuk om te sparren met de aannemer over de technische oplossingen en anderzijds om de opdrachtgever daarin te adviseren. Wij bouwen hoogwaardige woningen met mooie details waarbij we helpen om de juiste keuzes te maken en hen te begeleiden in de vragen die er zijn.

Communiceren en controleren zijn de sleutelwoorden voor Martijn. Zuivere en tijdige communicatie over de voortgang van de bouw, de kijkmomenten op de bouw en de controles van bijvoorbeeld het installatiewerk. Dit alles met als doel om de opdrachtgevers geruisloos en ontspannen door de bouwfase te loodsen. Zodat het voelt als een feestje, met zo nu en dan ook daadwerkelijk een feestje op de bouw. Belangrijk om bij belangrijke mijlpalen even stil te staan!

Die technische adviesrol start al voordat hij de opdrachtgevers ontmoet. Achter de schermen kijkt Martijn namelijk al mee met onze ontwerper om ervoor te zorgen dat het ontwerp ook bouwkundig onderlegd is. Zo komen we nooit voor grote verassingen te staan tijdens het aanvragen van de omgevingsvergunning en de opmaak van de aannemingsovereenkomst.

Hij haalt enorm plezier uit het opleveren van een woning, exact zoals de woning ook verkocht is aan de opdrachtgevers. Tevreden klanten en complimenten bij de oplevering is wat hem trots maakt. Naast het feit dat hij dit dan ook echt ziet als een teamprestatie.

Hegeman_Bouwteam_martijn_joris

Waar houdt Martijn zich mee bezig?

check-blue
Begeleider stappenplan
Begeleiding van opdrachtgevers in de voorbereiding en tijdens de bouw van hun woning.
check-blue
Technische vertaler
Martijn spreekt de taal van de aannemers als geen ander. Hij brengt de particuliere opdrachtgevers een vertaling ervan en denkt mee in oplossingen.
check-blue
Technische onderbouwing ontwerp
Achter de schermen kijkt Martijn al mee met onze ontwerper om ervoor te zorgen dat de ontwerpen ook bouwkundig onderlegd zijn.

Favoriete project

Zutphen, Gelderland

Deze villa valt op! Door zijn imposante entree, luxe afwerking en moderne materialen is deze woning niet te missen in de nieuwe wijk 'het Berghege' in Zutphen. Met een oppervlakte van 285 m² en inhoud van 895 m³ kunnen we deze woning zeker riant noemen. 

Hegeman_Bouwteam_Image_with_step_desktop_1080x1080px_moderne_woning-1

Contact

Wil je in contact komen met Martijn? Dat kan natuurlijk altijd! Gebruik daarvoor ons algemene telefoonnummer, stuur hem een email of connect met Martijn via LinkedIn. 

Hegeman bouwteam
Hegeman_Bouwteam_MARTIJN_Hegeman
Martijn Hegeman

Ontmoet de rest van het team

Leuk dat je kennis hebt gemaakt met Martijn. Maar de rest van ons team is zeker ook de moeite waard om te ontmoeten. Lees wat zij voor jou kunnen betekenen, want ons team is rijk aan experts met specifieke talenten!

Teampagina