Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Hegeman_Bouwteam_projectontwikkeling
Gemeenten & bedrijven

Jouw locatie ontwikkelen naar een duurzame leefomgeving?

Maak dan kennis met ons team,  onze werkwijze en onze referenties. Ontdek wat ons team experts voor jou kan betekenen.

Met Hegeman als projectontwikkelaar op reis naar een duurzame leefomgeving

Wij willen een belangrijke bijdrage leveren aan het ontwikkelen van een duurzame nieuwgebouwde leefomgeving. Onze ambitie is om in al onze projecten deze duurzaamheidsdoelstellingen te verwerken. Dit doen wij graag samen met alle betrokken partijen zoals gemeenten, ontwikkelaars, grondeigenaren en toekomstige bewoners. Onze integrale ontwikkelmethode ‘duurzaam op reis’ biedt een gecombineerde oplossing op het gebied van Gezondheid, Gebruikskwaliteit, Energie en Ruimtelijke kwaliteit. Hiermee zetten we een stip op de horizon en ontwikkelen wij samen een duurzame leefomgeving voor nu en in de toekomst.

“Een geslaagde ‘duurzame’ ontwikkeling is een optimalisering van ruimtelijke kwaliteit, duurzame ambities en financieel-economische haalbaarheid.”

Bas Hegeman,
algemeen directeur
Ontdek ons project Westreenen

Onze visie op duurzaamheid

Duurzame ontwikkeling van locaties vraagt om een integrale aanpak. Dit doen wij middels onze ontwikkelmethode ‘duurzaam op reis’. Deze methode volgt de volgende thema’s: Gezondheid, Gebruikskwaliteit, Energie en Ruimtelijke kwaliteit. Binnen deze thema’s beschrijven wij doelen. Alles voor prettig en gezond wonen en leven. De mogelijkheden om te verduurzamen zijn per locatie verschillend. Dit beoordelen wij samen met betrokken partijen. De duurzaamheidskeuzes vertalen wij in een startnotitie die als basis geldt voor onze haalbaarheidsstudie. 

Projecten in ontwikkeling

Hegeman_Bouwteam_samenwerken_projectontwikkelaar
Hegeman bouwteam

Wat je van ons mag verwachten

beleef
Kennis
Ons team bestaat uit experts. Iedere expert heeft zijn eigen specialisme en kennis. Kennis die wij graag met jou delen.
projectontwikkeling
Flexibel
Ons team is flexibel en daardoor ook snel. Voor alles is een oplossing, zeker als je alle expertise in huis hebt. Alleen dan is maatwerk van de bovenste plank ook haalbaar.
akkoord-2
Transparant
Vanaf de start werken wij samen met onze opdrachtgever. Dit doen wij op een duidelijke, structurele en transparante wijze.

Benieuwd wat Hegeman voor jou kan betekenen?

Bezit of beheer jij (toekomstige) bouwgronden en zet je graag onze kennis in voor een kwalitatief hoogstaand ontwikkeltraject? Neem dan contact met ons op! Wij denken graag met jou mee!

Hegeman_Bouwteam_Bas_Hegeman_projectontwikkelaar
Bas Hegeman, algemeen directeur