Sluit brochure

Welkom bij Hegeman projectontwikkeling

Maak kennis met onze innovatieve, creatieve en duurzame visie op projectontwikkeling. Met onze projectoplossing ontwikkelen wij woningen voor eigen risico of in opdracht. Wij bieden een projectoplossing met een integrale klantreis voor kavelkopers. Daarbij creëren wij een duurzame leefomgeving waarbij er toekomstgerichte woningen tot stand komen, passend bij de woonbehoefte van de gebruiker. De ontwikkeling van twee-onder-één-kapwoningen is onze specialisatie.

Waarom Hegeman als jouw projectontwikkelaar?

Ieder project start met de planvorming passend bij de identiteit van de plek. Deze plannen geven wij vorm op basis van onze duurzame visie op projectontwikkeling. Op deze wijze creëren we een gezonde en toekomstbestendige leefomgeving waar meerdere generaties van kunnen genieten. Doordat wij alle expertise als projectontwikkelaar in huis hebben, werken wij flexibel, vakkundig en snel. Per project is een projectleider  verantwoordelijk als aanspreekpunt en zet alle lijnen uit naar onze ontwerper, tekenaar, marketeer, verkoopadviseur en de bouwbegeleider.

Van stedenbouwkundig plan tot realisatie

Ieder ontwikkeltraject is anders, toch werken wij volgens vaste structuren en fases. Het ontwikkeltraject wordt uitgevoerd voor eigen risico. Onze projectoplossing bieden wij ook aan voor projecten van andere projectontwikkelaars, (particuliere) grondbezitters/beleggers, aannemers of gemeenten. 

Jouw voordelen bij het inschakelen van Hegeman als vastgoedontwikkelaar

       > Bewaking in het traject, financiën en tijd;
       > Communicatie met gemeenten, derde partijen en kopers;
       > Optimaliseren grondopbrengsten
       > Ontzorging in contractvorming;
       > Planvorming en woningen op maat met optimale verkoopbaarheid;
       > één aanspreekpunt, want alle expertise zit onder één dak;
       > Specialisatie in burenmatch en tweekappers;  
       > Versnellen van de verkoop;

Bezit of beheer jij (toekomstige) bouwgronden en zet je graag onze kennis in voor een kwalitatief hoogstaand ontwikkeltraject? Neem dan contact met ons op! Wij denken graag met jou mee!