Sluit brochure
Hegeman bouwteam biedt een zelfbouwoplossing voor particulieren met bouwplannen. Met een complete en persoonlijke begeleiding bouwen wij samen met jou in 8 stappen jouw droomwoning.
Je kunt zelf al in het bezit zijn van een kavel of een kavel kopen binnen één van onze projecten. De 8 stappen zijn nagenoeg gelijk. Zie ons als de helpende hand in de wereld van vergunningen, schetsontwerpen, begrotingen, technische bouwrapporten en aannemersovereenkomsten. Want zeg nu zelf: jouw eigen huis bouwen moet toch een feest zijn? Ons bouwteam is in ieder geval pas tevreden als jij dat gevoel hebt.
Joris Hulsebos | Ontwerper

Joris is de ontwerper en met hem start jouw stappenplan bij Hegeman. Luisteren en inventariseren is zijn kracht waardoor hij goed een wensenprogramma kan opstellen om vervolgens met een ontwerp aan de slag te gaan. Zijn favoriete moment in jouw stappenplan is het presenteren van het ontwerp. Maar vindt het ook leuk om jou te helpen kiezen uit alle bouwmaterialen voor binnen en buiten. Als Joris thuis is, doet hij vooral veel leuke dingen met zijn vriendin en zoons. Zoals vakantie vieren, lekker uit eten of een balletje trappen bij zijn voetbalclub.

 

Petra Brand I Management assistente

De kans is groot dat je haar treft. Is het niet bij jouw ontvangst op ons kantoor, dan wel met een vriendelijk welkom aan de telefoon. Als management-assistente is Petra de structuurbrenger bij Hegeman. Zij zorgt ervoor dat jij in ons stappenplan op tijd op de hoogte bent van belangrijke zaken en maakt de overeenkomsten op. In haar vrije tijd onderneemt ze graag leuke dingen met haar gezin. Twee keer per week staat ze in de sportschool voor haar krachttraining en zoekt daarnaast ook graag de gezelligheid op bij familie en vrienden.

Bas Hegeman I Algemeen directeur

Bas is zonder enige twijfel de initiator en stimulator binnen ons bouwteam. Altijd op zoek naar nieuwe ideeën en ontwikkelingen op het gebied van woningontwerp en kavelselectie. Bas is onze netwerker en onderhoudt de contacten met o.a. gemeentes, architecten en aannemers. Door zijn jarenlange ervaring in planontwikkeling kan hij snel een goed project ontwikkelen, passend bij de huidige woningmarkt. Naast het werken skiet Bas graag, voetbalt met vrienden en geniet bovenal van zijn gezin.   

Martijn Hegeman | Projectleider

Binnen het bouwteam is Martijn de technische (Hege)man. Hij zorgt ervoor dat jouw woning wordt gebouwd zoals jij het hebt ontworpen met Joris en Mark. Zie hem als de schakel tussen jou en de aannemer. Samen met Martijn zie jij jouw droomhuis tot leven komen. Hij beschouwt het als een voorrecht om daar een bijdrage aan te mogen leveren. Naast zijn werk onderneemt hij het liefst leuke activiteiten met zijn gezin waarbij actieve vakanties op nummer één staan! Op zaterdag is Martijn te vinden bij de voetbalclub als trotse toeschouwer van zijn zoons.

Leonie Hutten | Adviseur marketing & communicatie

Leonie is de drijfveer achter alle content over Hegeman Bouwteam. Alle uitingen die je ziet, zijn van haar hand. De kans is groot dat je haar treft met vragen over onze dienstverlening. Of met de vraag of zij jouw nieuwe huis op de foto mag zetten om nieuwe zelf-bouwers mee te inspireren. Helemaal in haar sas in ons bouwteam omdat zij gek is op mooi wonen en interieur. Leonie verslindt woonbladen, Pinterest en Instagram. Of is druk in haar jaren ’30 huis. Nog lang niet af, maar komt stapje voor stapje dichter bij haar familie droomhuis. 

Mark Leerkes | Tekenaar 

Tekenen is Mark zijn passie. Niet vreemd dus dat hij bij Hegeman de tekenaar is. Nadat Joris jouw woonprogramma in kaart heeft gebracht is Mark degene die jouw droomhuis visueel maakt in een 3D ontwerp. Iedere klant heeft andere wensen en dat vindt Mark helemaal niet erg, want dat maakt zijn werk heel afwisselend. Na de ontwerpfase regelt hij jouw omgevingsvergunning met de gemeente. Als hij niet tekent, toert hij graag op zijn motor. Mark heeft al mooie plekken op de wereld bezocht en is daar voorlopig nog lang niet klaar mee.              

Merle Hegeman | Administratief medewerker

Onze financiële administratie loopt op rolletjes dankzij Merle. Een leuke functie die goed combineert met haar drukke gezinsleven. Daarnaast is zij ook het aanspreekpunt als partner van Kinderhulp Ghana. Met haar achtergrond als ergotherapeut kan ze het niet laten om de rest van het bouwteam regelmatig nog even in de juiste houding te zetten achter het bureau. Sportief is Merle wel te noemen, want naast het volleyballen loopt zij graag ook een rondje hard door het prachtige Twello. Daarnaast is zij ook altijd in voor een gezellig uitje met haar gezin, zussen of vriendinnen.        

Mirte Oosterwijk | Stagiaire 

Het komende halfjaar loopt Mirte stage bij ons. Deze 21 jarige uit Deventer studeert Bouwkunde op het Windesheim in Zwolle en start nu aan haar 4e (en laatste) jaar. Haar gekozen uitstroomrichting is architectuur. Om die reden is ze heel benieuwd naar het ontwerpproces van Hegeman. Ze gaat daarom meedraaien met ons ontwerpteam. Als Mirte niet werkt of studeert, spreekt ze graag af met haar vriendinnen. Of voetbalt er lekker op los in een dameselftal.   

Ellen van Hal | Werkvoorbereider 

Officieel niet in dienst van Hegeman Bouwteam, maar toch staat ze bij ons team. Ellen is werkzaam bij Bouwbedrijf Klomps en is vaak bij ons te vinden in haar rol als werkvoorbereider. Zij bereidt samen met Martijn alle bouwwerkzaamheden voor Hegeman Bouwteam voor. Kies jij ervoor om te bouwen met Klomps Bouwbedrijf, dan helpt Ellen jou bij het gehele installatieproces. Zij kijkt mee naar de werktekeningen en tekeningen van de keuken en badkamer(s) en helpt jou de juiste keuzes te maken.      

Chiel Grieving | Planontwikkelaar

Chiel is onze planontwikkelaar. Hij initieert nieuwe projecten voor onze bedrijfstak Hegeman Planontwikkeling. Hij geeft deze nieuwe projecten vorm en draagt zorg voor de ontwikkeling. Heel gaaf natuurlijk om uiteindelijk te zien hoe onze opdrachtgevers hun thuis vinden door zijn bedachte idee op een leeg stuk bouwgrond. In zijn vrije tijd voetbalt hij graag en is gek van skiën. Chiel houdt van gezelligheid en geniet van een gezellige borrel met vrienden en familie.