Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Hegeman_Bouwteam_projectontwikkelaar

Projectontwikkeling 

Kennismaken
Ons verhaal

Hegeman Bouwteam biedt als projectontwikkelaar een projectoplossing met een integrale klantreis.

Dit doen wij door het ontwikkelen en verkopen van ‘vrije’ kavels voor grondeigenaren en het ontwerpen, begeleiden en bouwen van individuele woningen voor kavelkopers.

De rol van Hegeman is die van ontwerper, verbinder en gids. Bij deze rollen benutten wij onze jarenlange ervaring en kennis. Met de realisatie van twee-onder-één-kapwoningen als specialisatie. Ze noemen ons gekscherend ook weleens een datingbureau voor buren.   

Dit alles met als missie om aantrekkelijke hoogwaardige leefomgevingen te creëren waar mensen plezierig kunnen wonen en die passend zijn bij onze duurzaamheidambities.

Duurzame omgevingen met unieke woningen, passend bij de woonbehoefte van de gebruiker. Volledig klaar voor de toekomst en waarmee ons bouwteam een voetprint in Nederland achterlaat waar zij ook écht trots op is. 

De rollen van Hegeman Bouwteam

Hegeman bouwteam

“Bouwen kan iedereen, maar de manier waarop is wat nablijft.”

“Het is onze kracht goed te luisteren naar onze opdrachtgevers. Hun behoefte te herkennen en ze juist daarbij te helpen. Te allen tijde dus maatwerk van de bovenste plank.”

Bas Hegeman
algemeen directeur

Hegeman Bouwteam DNA

Ontdek ons project Westreenen

“Flexibiliteit zit in ons DNA. Dat zorgt ervoor dat wij snel het maatwerk kunnen leveren”.

Joris Hulsebos,
ontwerper
Persoonlijke klantreis

Al 10 jaar ontwikkelen, ontwerpen en bouwen wij in opdracht de mooiste leefomgevingen met unieke woningen. Zo weten wij inmiddels ook hoe wij onze zakelijke en particuliere opdrachtgevers het beste kunnen begeleiden met hun wensen. Voor beiden hebben wij hiervoor een klantreis ontwikkeld!

Hegeman_Bouwteam_Image_with_step_desktop_1080x1080px_martijn_leonie
Hegeman projectoplossing

Ieder ontwikkeltraject is anders, toch werken wij volgens vaste structuren en fases. Het ontwikkeltraject wordt uitgevoerd voor eigen risico. Onze projectoplossing bieden wij ook aan voor projecten van andere projectontwikkelaars, (particuliere) grondbezitters/beleggers, aannemers of gemeenten. 

Hegeman_Bouwteam_projectoplossing
Ervaren team

Om jou de allerbeste ervaring te geven, hebben wij een team specialisten klaar staan. Doordat wij alle specialisme in huis hebben, zijn wij flexibel, vakkundig en snel. Maak alvast kennis met ons team.

Hegeman_Bouwteam_twello
Leonie Hutten, adviseur marketing en communicatie

Ontdek wat wij doen voor een betere wereld

Graag dragen wij ook een steentje bij aan een betere wereld. Dit doen wij o.a. door onze duurzaamheidsambities en onze steun aan Kinderhulp Ghana. Samen maken we de wereld een stukje mooier en gezonder!

Onze partners

Benieuwd wat Hegeman Bouwteam voor jou kan betekenen?

Zet dan zelf de eerste stap en maak kennis met één van onze experts. Maak hieronder een keuze.   

Hegeman bouwteam
Hegeman_Bouwteam_contact