Menu
Sluiten
Menu
Sluiten

Partner van Stichting Kinderhulp Ghana

4 november 2021, laatste update 11 november 2021
Kinderhulp Ghana Partner

In juni 2018 zijn we partner geworden van Stichting Kinderhulp Ghana. Deze stichting geeft kansarme kinderen een hoopvolle toekomst door te ondersteunen in het geven van de absolute basisbehoeften zoals onderdak, schoon drinkwater, medische zorg en onderwijs.

Ons bouwteam helpt Kinderhulp Ghana graag met het realiseren van hun doelen. Dit doen we door per gebouwde woning €100,- te doneren waarmee 2 kinderen een jaar lang worden ondergebracht in een dagopvang. Hoe meer huizen wij mogen bouwen, hoe meer kinderen zijn verzekerd van dagopvang. Dus mede dankzij onze klanten kunnen wij dit waarmaken. Mooi toch? Zo dragen wij samen ons steentje bij aan een betere toekomst voor kinderen in Ghana!

 

“Een nieuw dak van Hegeman, betekent ook onderdak voor kinderen in Ghana.”

 

Kinderhulp in alle vormen
Weeskinderen krijgen een nieuw "thuis" in een weeshuis. Kansarme en Gehandicapte kinderen worden opgevangen in een dagopvang. Er worden scholen gebouwd om kinderen toegang te geven tot goed onderwijs. Er worden klinieken gebouwd voor toegang tot medische zorg. Waterpompen worden geslagen om kinderen te voorzien van schoon en fris drinkwater. Middels het scheppen van banen met toekomstperspectief wil Kinderhulp Ghana de kinderen een stabiele bron van inkomsten geven.

Bedankt namens Kinderhulp Ghana! Meer info over de stichting is te vinden op www.kinderhulpghana.nl of neem even de tijd voor onderstaand filmpje.

 

Lees meer over wat Hegeman Bouwteam doet

Lees meer
Merle Hegeman,
Administratief medewerker bij Hegeman Bouwteam en contactpersoon voor Stichting Kinderhulp Ghana