Sluit brochure
De werkwijze van Hegeman Projectontwikkeling

Maak kennis met 'De Toolbox van Hegeman'. Een box die goed is gevuld met onze expertises en diensten. Op innovatieve wijze maken wij plannen om een locatie te ontwikkelen tot een duurzame leefomgeving. Bij iedere nieuwe locatie starten wij met de toolbox. Passend bij de locatie kiezen we er zorgvuldig de juiste tools uit. Iedere locatie is uniek dus bieden wij te allen tijde maatwerk van de bovenste plank.   

De duurzaamheidswaarden van Hegeman

Onze ambitie op duurzaamheid is niet zomaar een gekozen thema. Het is de strategie waarbij we in nieuwe gebiedsontwikkelingen met partners innovatieve oplossingen zoeken. Met maar één doel voor ogen: de negatieve impact op het klimaat van onze woon- en werkgebieden tot een minimum reduceren én deze toekomstbestendig te maken. Met onze oplossingen ontwikkelen we duurzame en slimme leefomgevingen. Uiteraard wel passend en toetsend bij de woonbehoefte van de uiteindelijke gebruiker van deze leefomgeving.

Het PPP- principe (People Planet Profit) vormt de basis voor onze duurzaamheidsthema’s:
Energie, Milieu, Gezondheid, Gebruikskwaliteit en Toekomstwaarde. Zowel bij het vormen van een visie als tijdens het proces worden deze vijf thema’s ingezet. Per thema worden concrete duurzaamheidsmaatregelen losgelaten op het project en vastgelegd, zodat de maatregelen meetbaar en te toetsen zijn. 

 

Bezit of beheer jij bouwgronden en zet je graag onze kennis in voor een hoogstaand duurzaam ontwikkeltraject? Neem dan contact met ons op! Wij denken graag met jou mee!