Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Hegeman_Bouwteam_vrijstaande_woning_bouwen
Vrijstaande woning bouwen

Hulp nodig bij de bouw van jouw vrijstaande woning?

Met een complete en persoonlijke begeleiding ontwerpen en bouwen wij samen met jou in 8 stappen jouw droomwoning. Dit kan op jouw eigen kavel zijn of op een kavel binnen één van onze projecten. 

Je droomhuis bouwen is een feest!

Je hebt interesse in het bouwen van een nieuwbouwhuis. Grote kans dat je nog niet eerder je eigen huis hebt gebouwd. Geen probleem! Ons bouwteam biedt jou een zelfbouwoplossing. Zie ons als de helpende hand in de wereld van schetsontwerpen, vergunningen, technische bouwrapporten, begrotingen en aannemingsovereenkomsten. 

Jouw eigen huis bouwen doe je misschien maar 1x in jouw leven dus we willen dat ook jij straks terugkijkt op een leuk bouwproces. Dus naast een goed proces streven wij ook naar een leuk proces. Want zeg nu zelf: je eigen huis bouwen moet toch een feest zijn? Ons bouwteam is in ieder geval pas tevreden als jij dat gevoel hebt!

In deze film zie je hoe Chantal en Lars Jansen samen met ons in 8 stappen hun droomhuis bouwen.

Ontdek Hegeman Bouwteam
Bedrijfsfilm Hegeman Bouwteam

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens persoonlijk kennismaken!

Een bouwkavel voor jouw droomhuis

Wij ontwerpen en bouwen vrijstaande woningen op maat. Dit kan op jouw eigen kavel zijn of op een kavel binnen één van onze projecten. Dit maakt voor onze werkwijze nagenoeg geen verschil. Dus de vraag is ... zoek jij nog een bouwkavel of heb jij jouw kavel al gevonden?  

Hegeman_Bouwteam_vrijstaande_woning

Onze persoonlijke klantreis maakt ons uniek

Al 10 jaar ontwerpen en bouwen wij in opdracht de mooiste woningen. Zo weten wij inmiddels ook hoe wij jou het beste kunnen begeleiden in het ontwerp- en bouwproces. Ons 8 stappenplan geeft jou houvast en overzicht. Bij iedere stap staat er een expert uit ons bouwteam voor jou klaar. Zo loodsen wij jou door alle fasen heen en profiteer jij van onze kennis.      

Wat je van ons mag verwachten

Familie Beekam Twello bouwreis vloggen
Hegeman
vlog Familie Beekman
"Blij met de wijze waarop Hegeman Bouwteam ons heeft begeleid. In het ontwerpproces met Joris, maar zeker ook in de stappen erna. Extra leuk dat ze de reis naar ons nieuwe thuis op de voet hebben gevolgd".
Bekijk hun reis
Hegeman bouwteam

Ontdek alles over het bouwen van jouw droomhuis

Benieuwd wat Hegeman Bouwteam voor jou kan betekenen?

Ben jij geïnteresseerd in een project of heb je zelf een eigen kavel? Wij helpen jou bij alle stappen in het traject. Van ontwerp tot realisatie. Ontdek wat Hegeman voor jou kan betekenen. 

Hegeman bouwteam
Hegeman_Bouwteam_Mark_leerkes
Mark Leerkes, tekenaar