Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
zelfbouw_vrijstaande_woning_architect
Vrijstaande woning op eigen kavel

Hulp nodig bij de bouw van jouw vrijstaande woning?

Jij hebt jouw droomplekje al gevonden, maar bent zoekende... hoe nu verder? Ons bouwteam biedt jou een zelfbouwoplossing. Met een complete en persoonlijke begeleiding ontwerpen en bouwen wij samen met jou in 8 stappen jouw droomwoning.  

Hoe ontwerp & bouw jij jouw vrijstaande woning

De plek van jouw droomhuis is er, want jij hebt jouw bouwkavel al gevonden. Mooi begin van jouw zelfbouwavontuur! Maar hoe nu verder? Grote kans dat je nog niet eerder je eigen huis hebt gebouwd. Geen probleem! Wij delen graag onze kennis en ervaring met jou. 

Hoe verloopt de ontwerpfase? Hoe regel je een omgevingsvergunning? En hoeveel tijd neemt de bouw in beslag? Allemaal vragen die onze ontwerper Joris Hulsebos in een kennismakingsgesprek gaat beantwoorden. Met behulp van ons 8 stappenplan legt hij uit wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en bouwen van je eigen huis.  

Op deze pagina lees jij meer over onze klantreis en de pakketten die wij aanbieden. Laat je vooral ook inspireren door ons portfolio. Deze beelden spreken voor zich en laten onze jarenlange ervaring en kennis van zowel ontwerpen als bouwen ruimschoots zien. We kunnen wel zeggen dat we thuis zijn in alle stijlen!

Onze persoonlijke begeleiding maakt ons uniek

Al 10 jaar ontwerpen en bouwen wij in opdracht de mooiste woningen. Zo weten wij inmiddels ook hoe wij jou het beste kunnen begeleiden in het ontwerp- en bouwproces. Ons 8 stappenplan geeft jou houvast en overzicht. Bij iedere stap staat er een expert uit ons bouwteam voor jou klaar. Zo loodsen wij jou door alle fasen heen en profiteer jij van onze kennis.      

Kies het pakket dat past bij jouw wensen

We hebben verschillende pakketten waar jij ons opdracht voor kan geven. Kies het pakket dat het beste aansluit bij jouw situatie en woonwensen. 

Ready? Kom in contact met ons en wij helpen jou het beste pakket kiezen.

Kennismaken

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Je hebt al een kavel, maar hoe ziet jouw droomhuis er eigenlijk uit? Ontdek dan nu jouw wensen door de woondroom-ontdekker in te vullen en laat ons weten welke wensen jij hebt!

Hegeman_Bouwteam_woondroom
Hegeman_Bouwteam vrijstaande woning review
Hegeman
Familie Groot Koerkamp
Joris heeft elementen en details in ons huis verwerkt die wij zelf nooit hadden bedacht! Heel erg dankbaar voor het eindresultaat.
Lees hun verhaal
Hegeman bouwteam

Wat je van ons mag verwachten

Ontdek alles over het bouwen van jouw droomhuis

(Digitaal) koffiedrinken?

Ontwerpen en bouwen met Hegeman betekent ook veel kopjes koffie drinken met ons. We zijn nieuwsgierig en willen al jouw woonwensen weten. Bij deze intensieve samenwerking horen nu eenmaal ook de nodige meetingen. Je bent altijd welkom op ons kantoor in het Gelderse Twello. Maar wij schuiven ook met plezier aan bij jou aan de keukentafel middels videobellen. Zo is afstand nooit een issue.

Hegeman bouwteam
Architect-twello-apeldoorn-deventer-zutphen
Joris Hulsebos, ontwerper