Sluit brochure
Welkom op de pagina van de familie Beekman. Hoe leuk! We volgen hun bouwreis naar hun droomhuis. Dus met kijkjes achter de schermen, beslismomenten, tips en ervaringen. Van ontwerp tot realisatie volgens ons 8 stappenplan. Zijn we supertrots op, want nu kunnen wij jou laten zien hoe de bouw van een nieuw huis verloopt! Op deze pagina vind jij de vlogs en beelden die al zijn gepost op Facebook en Instagram. Kijk je mee?     
STAP 4 | Omgevingsvergunning

Mark checkt de status van de vergunning van de familie Beekman. Hij verzorgt het gehele vergunningstraject binnen ons bouwteam. Dit is stap 4 in ons 8 stappenplan. Een belangrijke, want zonder vergunning geen bouw. 

Stap 5 | Overeenkomstenfase 

Petra organiseert binnen ons team de overeenkomsten. De aannemingsovereenkomst en de grondovereenkomst. Zo ook voor de familie Beekman. Dit is stap 5 in ons 8 stappenplan.  

STAP 5  I  Overeenkomstenfase 

Inclusief het Woningborg Certificaat. Zie dit als een garantie voor de familie Beekman. Het certificaat geeft hun zekerheid en beschermt hun  als consument zodat ze minder risico lopen. Het waarborgt namelijk dat hun woning gegarandeerd wordt afgebouwd.