Sluit brochure
Welkom op de pagina van de familie Beekman. Hoe leuk! We volgen hun bouwreis naar hun droomhuis. Dus met kijkjes achter de schermen, beslismomenten, tips en ervaringen. Van ontwerp tot realisatie volgens ons 8 stappenplan. Zijn we supertrots op, want nu kunnen wij jou laten zien hoe de bouw van een nieuw huis verloopt! Op deze pagina vind jij de vlogs en beelden die al zijn gepost op Facebook en Instagram. Kijk je mee?     
STAP 4 | Omgevingsvergunning

Mark checkt de status van de vergunning van de familie Beekman. Hij verzorgt het gehele vergunningstraject binnen ons bouwteam. Dit is stap 4 in ons 8 stappenplan. Een belangrijke, want zonder vergunning geen bouw. 

Stap 5 | Overeenkomstenfase 

Petra organiseert binnen ons team de overeenkomsten. De aannemingsovereenkomst en de grondovereenkomst. Zo ook voor de familie Beekman. Dit is stap 5 in ons 8 stappenplan.  

STAP 5  I  Overeenkomstenfase 

Inclusief het Woningborg Certificaat. Zie dit als een garantie voor de familie Beekman. Het certificaat geeft hun zekerheid en beschermt hun  als consument zodat ze minder risico lopen. Het waarborgt namelijk dat hun woning gegarandeerd wordt afgebouwd.          

STAP 4 | Omgevingsvergunning

Yes, de vergunning is binnen. Altijd een fijne stap in een bouwproces. Zo ook voor de familie Beekman. Voor ons het moment om op de bouwkavel een schetsontwerp te laten zien door middel van een bouwhekdoek. Deze leuke selfie maakt de familie Beekman. Nora en Carlijn maakten nog een vreugdedansje erbij. Nieuwsgierig? Check insta   

HET ONTWERP

Deze schets is speciaal ontworpen voor Wendy en Maurice voor hun kavel in plan De Schaker, Deelplan Oost II. Deze riante vrijstaande villa biedt ruimte. Een echt familiehuis. Er is gekozen voor stijlvol bruin/rood genuanceerd metselwerk met verduurzaamd houten gevelbekleding. Deze villa wordt gekenmerkt door zijn hellende kap en dit geeft deze woning een eigentijds element mee. De combinatie met het kleur -en materiaalgebruik maakt er een heel karaktervol en warm geheel van.  

Lees de gehele omschrijving en bekijk de plattegronden hier

BADKAMER UITZOEKEN

Een van de leukste dingen in een bouwproces; het uitzoeken van een nieuwe badkamer en keuken. Wendy en Maurice hebben passend bij hun nieuwe woonstijl een mooie badkamer en keuken uitgezocht. Mooi op tijd. Heel goed, want dit is ook nodig voor de 6e stap in ons 8 stappenplan, namelijk de installatie en bouwvoorbereiding.  

Stap 5 | Overeenkomstenfase 

Wendy en Maurice zijn nu officieel eigenaar van hun kavel op De Schaker in Twello. Nadat de omgevingsvergunning binnen is, maakt de notaris de akte van levering van de grond op. Wederom een leuk moment in hun bouwreis en zetten ze dus met een glimlach hun handtekening eronder.

STAP 6  I  Installatie en bouwvoorbereiding

Wendy en Maurice starten met hun 6e stap in ons 8 stappenplan. Het voorbereiden van de bouw en installatie. Hier maken zij digitaal kennis met bouwteamlid Ellen van Hal. Ellen helpt hun bij het gehele installatieproces. Zij kijkt mee naar de werktekeningen en tekeningen van de keuken en badkamer en helpt hun de juiste keuzes te maken.