Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Hegeman_Bouwteam_mark-leerkes-tekenaar-twello

Mark Leerkes, tekenaar

Heb jij al eens een ontwerp bij ons laten maken? Dan is de kans groot dat Mark jouw woningtekeningen heeft geleverd en jouw omgevingsvergunning heeft verzorgd. We stellen Mark graag aan jou voor! 

Even voorstellen

Onze rots in de branding, Mark Leerkes. Al meer dan 5 jaar in ons bouwteam en door de jaren heen bewezen dat hij een stabiele factor is in ons team.

Mark werkt als tekenaar, samen met Joris, de mooiste ontwerpen uit. Zo komen de schetsen door Mark tot leven in een 3D model. Zijn kracht zit in het technisch onderbouwen van de tekeningen en het uitwerken van alle werktekeningen. Heel nauwkeurig en overzichtelijk. Belangrijk voor de opdrachtgever, want daardoor verloopt het bouwproces geruisloos.

Mark is een mensen-mens. Heel sociaal en respectvol naar anderen. Echt een kwaliteit. Dit komt goed van pas bij de vele contacten die hij voor ons team onderhoudt. Hij communiceert de juiste werktekeningen richting het desbetreffende bouwbedrijf, maar onderhoudt ook de contacten met diverse gemeentes en al onze particuliere opdrachtgevers. Mark vraagt namelijk voor hen de omgevingsvergunningen aan en is dus de schakel tussen onze opdrachtgevers en gemeente. 

In zijn vrije tijd vind jij Mark niet stilzittend thuis. Hij heeft de komende jaren zijn handen vol aan zijn nieuwe woning op het platteland. Wat hij helemaal niet erg vindt, want hij is graag bezig in en rondom zijn huis!   

Hegeman_Bouwteam_Mark_leerkes

Waar houdt Mark zich mee bezig?

check-blue
Visualiseren exterieur
De schetsen van Joris zet Mark om in 2D technische tekeningen en uiteindelijk in 3D beelden voor realistische presentaties.
check-blue
Werktekeningen aanleveren
Is het ontwerp definitief dan zorgt Mark ervoor dat de juiste werktekeningen bij het desbetreffende bouwbedrijf komen.
check-blue
Omgevingsvergunning aanvragen
Mark vraagt de omgevingsvergunning aan bij de desbetreffende gemeente voor onze particuliere opdrachtgevers.

Favoriete project

Moderne woning in Het Berghege

In de nieuwe wijk het Berghege in Zutphen staat deze prachtige vrijstaande woning met een oppervlakte van maar liefst 286m² en een inhoud van 950m³.

Hegeman_Bouwteam_moderne_woning

Contact

Wil je in contact komen met Mark? Dat kan natuurlijk altijd! Gebruik daarvoor ons algemene telefoonnummer of stuur hem een email.

Hegeman_Bouwteam_mark_leerkes
Mark Leerkes

Ontmoet de rest van het team

Leuk dat je kennis hebt gemaakt met Mark. Maar de rest van ons team is zeker ook de moeite waard om te ontmoeten. Lees wat zij voor jou kunnen betekenen, want ons team is rijk aan experts met specifieke talenten!

Teampagina