Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Hegeman_Bouwteam_laura_deijk
Team
Laura

Laura Deijk, assistente management & marketing

Sprankelend en hulpvaardig zijn de eerste woorden die ons te binnen schieten als wij denken aan Laura. Maak kennis met Laura en lees wat zij doet binnen ons team!

Even voorstellen

Meet Laura Deijk! Deze sprankelende dame vervult een dubbele rol in ons team. Zij is namelijk de helpende hand voor het management én op onze marketingafdeling. Laura ondersteunt Leonie met diverse marketing en communicatietaken, zoals bijvoorbeeld het vullen van de website, content klaarmaken en brochures maken.

Haar enthousiasme en hands on mentaliteit kenmerken haar. Perfecte kwaliteiten voor haar andere rol binnen ons team. Laura neemt namelijk ook het opstellen van de offertes en aannemingsovereenkomsten voor haar rekening. Zij begeleidt onze particuliere opdrachtgevers daar volledig in. Zie Laura als een meekijkend oog bij de afhandeling van alle juridische zaken tijdens hun bouwproces. Zo geeft ze bijvoorbeeld seintjes wanneer en hoe bepaalde zaken moeten verlopen, zoals de tenaamstelling van de kavel bij de notaris.   

Qua vrijetijdsbesteding past Laura ook goed bij ons. Ze is gek op lekker eten/koken en gaat graag naar een feestje of op reis. Gelijk ook de sportiefste van ons team, want Laura sport er wat van af. Zo is ze dagelijks te vinden in de sportschool en liep ze voor een goed doel een halve marathon in Amsterdam. Maar brengt ook graag tijd door in haar werkplaats waar ze zelf mooie meubels maakt passend bij de Japandi stijl.

Hegeman_Bouwteam_laura_leonie

Waar houdt Laura zich mee bezig?

check-blue
Gastvrouw
Eerste aanspreekpunt voor vragen van onze opdrachtgevers en partners en zorgen dat zij bij de juiste collega’s terecht komen.
check-blue
Overeenkomsten expert
De structuur bewaren door alle overeenkomsten tijdig op de juiste plek te krijgen.
check-blue
Marketing en communicatie
Marketinguitingen creëren zodat toekomstige opdrachtgevers inzicht krijgen in een project en het ontwerp en bouwproces van hun droomhuis.

Favoriete project

Wilp, Gelderland

Deze modern landelijke villa is te vinden in Wilp. Deze woning is zeer riant met een oppervlakte van 267m² en een inhoud van maar liefst 1100m³.

Hegeman_Bouwteam_modern_landelijke_villa

Contact

Wil je in contact komen met Laura? Dat kan natuurlijk altijd! Gebruik daarvoor ons algemene telefoonnummer, stuur haar een email of connect met haar via LinkedIn. 

Hegeman bouwteam
Hegeman_Bouwteam_Image_with_CTA_desktop_1140x1140px_test2
Laura Deijk

Ontmoet de rest van het team

Leuk dat je kennis hebt gemaakt met Laura. Maar de rest van ons team is zeker ook de moeite waard om te ontmoeten. Lees wat zij voor jou kunnen betekenen, want ons team is rijk aan experts met specifieke talenten!

Teampagina