Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Hegeman_Bouwteam_landelijke_villa_wilp

Portfolio
Landelijke villa Wilp

Modern landelijke villa met een statig entree

Deze modern landelijke villa is te vinden in Wilp. Deze woning is zeer riant met een oppervlakte van 267m² en een inhoud van maar liefst 1100m³. Een tijdloze woning voor het hele gezin. 

Het gebruik van wit stuckwerk, riet, zwart hout en een donkere plint geeft een eigentijdse uitstraling. Al met al een opvallende verschijning en een echte eyecatcher.

De entree heeft een statige uitstraling die mooi combineert met de moderne materialen. Als je binnen komt via de entree bevindt zich aan de linkerkant de hobby- en werkkamer met een apart toilet. Richting de toekomst kan hier een bed & breakfast gerealiseerd worden. Via de extra trap in deze ruimte is een slaapkamer te bereiken op de eerste verdieping. 

Via de entree kom je binnen in de leefkeuken met een grote eettafel, dit is het hart van het huis. Aan de leefkeuken grenst de woonkamer, plek genoeg dus om gasten te ontvangen. Ook is er rekening gehouden met de verdere levensloop door een toekomstige slaapkamer op de begane grond te realiseren. Hiernaast bevindt zich de wasruimte, waar mogelijkheden zijn tot het ombouwen naar een badkamer. Dit is dus zeker een levensloopbestendige villa te noemen! 

Op de eerste verdieping zijn 4 riante slaapkamers te vinden. De master bedroom is voorzien van een inloopkast, wat een luxe! Via de vlizotrap is de zolder te bereiken voor extra opbergruimte. 

Haarscherpe details maken het af

Vergelijkbare woningen

Benieuwd wat Hegeman Bouwteam voor jou kan betekenen?

Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag hoe wij jou kunnen helpen met de zoektocht naar jouw droomhuis. Zet zelf de eerste stap en maak kennis!

Architect-twello-apeldoorn-deventer-zutphen
Joris Hulsebos, ontwerper