Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Hegeman_Bouwteam_Mirte_Oosterwijk
Team
Mirte

Mirte Oosterwijk, tekenaar

Maak kennis met de jongste van ons team! Onlangs afgestudeerd aan de HBO Bouwkunde en is nu een vast lid in ons ontwerpteam. Lees wat Mirte als tekenaar doet in onze ontwerpstudio.

Even voorstellen

Mirte trekt met haar leeftijd van 25 jaar de gemiddelde leeftijd van ons team lekker naar een jong getal. Ook gelijk de meest bescheiden persoonlijkheid in ons team. Op de vraag wat haar talent is, moest ze echt even nadenken. Wij niet hoor. Haar talent is zonder enige twijfel haar ruimtelijk inzicht en kwaliteiten in het vervaardigen van mooie woningpresentaties. 

Dit talent komt natuurlijk van pas bij het uitwerken van de schetsen van Joris tot een technisch kloppend geheel. Dit houdt in dat zij de plattegronden en gevels tekent. Zijn de schetsen definitief? Dan tovert zij deze om in 3D beelden voor een realistische impressie voor jou als onze opdrachtgever. Kies jij als aanvullende optie een interieurplan? Dan is Mirte ook degene die dit interieur uiteindelijk intekent. Die combi van het exterieur en het interieur vindt zij het allerleukst. Er is steeds meer vraag naar interieuradvies dus dit past prima in haar straatje!

Mirte geniet van het stadse leven en woont al weer enkele jaren in de binnenstad van Deventer. Samen met haar vriend waar ze lekker geniet van het bourgondische aanbod.  

Hegeman_Bouwteam_mirte

Waar houdt Mirte zich mee bezig?

check-blue
Visualiseren exterieur
De schetsen van Joris zet Mirte om in 2D technische tekeningen en uiteindelijk in 3D beelden voor realistische presentaties.
check-blue
Visualiseren interieur
Na een briefing van Leonie werkt Mirte het interieur in 3D uit. Dit gebeurt in opdracht, maar ook voor de modelwoningen van projecten.

Favoriete project

Project Roos, Schalkhaar

In project Roos zijn 2 modelwoningen ontworpen door onze ontwerper Joris Hulsebos. Mirte is verantwoordelijk voor de prachtige 3D-beelden van zowel exterieur als interieur.

Nieuwsgierig? Bekijk de projectpagina voor meer beelden. 

Hegeman_Bouwteam_Image_with_step_desktop_1080x1080px_projectroos
Bekijk 3D-interieurontwerp project Roos

Contact

Wil je in contact komen met Mirte? Dat kan natuurlijk altijd! Gebruik daarvoor ons algemene telefoonnummer, stuur haar een email of connect met haar via LinkedIn.

Hegeman_Bouwteam_Image_with_step_desktop_1080x1080px_mirte
Mirte Oosterwijk

Ontmoet de rest van het team

Leuk dat je kennis hebt gemaakt met Mirte. Maar de rest van ons team is zeker ook de moeite waard om te ontmoeten. Lees wat zij voor jou kunnen betekenen, want ons team is rijk aan experts met specifieke talenten!

Teampagina