Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Hegeman_Bouwteam_Joris_HulsebosArchitect-twello
Team
Joris

Joris Hulsebos, ontwerper

Dat opdrachtgevers altijd vol lof zijn over Joris snappen wij wel. Laat dat nu ook precies zijn wat hem iedere dag drijft om die tekenpen weer te pakken. We stellen Joris graag aan jou voor! 

Even voorstellen

Joris Hulsebos, één van onze creatieve breinen in het team. Hij helpt jou met plezier bij het ontwerp van jouw droomhuis. Als ontwerper vindt hij het leuk om jou te enthousiasmeren met zijn ideeën. Hij ziet het dan ook echt als zijn taak om goed naar jou te luisteren en jouw specifieke wensen te vertalen in een ontwerp. Daar start voor Joris dan ook het leukste onderdeel van het hele proces. De creatie van maatwerk en dan vervolgens het presenteren ervan aan jou als opdrachtgever.  

Daarnaast draagt Joris ook bij aan het volbrengen van een succesvol nieuwbouwproject. Het ambitieniveau voor de projecten ligt hoog. Stijlvolle, kwalitatieve en slimme ontwerpen die passend zijn in de omgeving zorgen voor een meerwaarde. Zijn perfectionisme en oog voor detail komt ook hier goed van pas. Uiteraard bij de stedenbouwkundige invulling van het project, maar ook bij het neerzetten van het beeldkwaliteit door middel van modelwoningen. Daarnaast neemt hij de verkoop van een project tot zijn verantwoording.   

Toch gaaf om bij te mogen dragen aan een fijn thuis. De enthousiaste reacties tijdens het ontwerpproces, maar zeker ook bij de uiteindelijke oplevering, maken hem blij. Dat is toch uiteindelijk wat hem drijft om iedere dag weer die tekenpen te pakken en samen met het team iets moois te creëren. 

 

Hegeman_Bouwteam_joris_chiel

Waar houdt Joris zich mee bezig?

check-blue
Ontwerpen van droomwoningen
Voor de particuliere opdrachtgevers ontwerpt hij droomwoningen passend bij hun wensen. Altijd maatwerk dus!
check-blue
Begeleider stappenplan
Joris loodst ook particuliere opdrachtgevers door het 8 stappenplan. Zoals kennisoverdracht in de processen, bouwbegrotingen en planning. Hij is tot en met de aannemingsovereenkomst ook de schakel tussen opdrachtgever en aannemer.
check-blue
Stedenbouwkundig ontwerp en beeldkwaliteit
Joris draagt zorg voor de creatieve invulling van duurzame leefomgevingen in opdracht van zakelijke opdrachtgevers.

Favoriete project

Wilp, Gelderland

Een moderne woonboerderij die is gebouwd met focus op detail. Deze woning aan de rand van het Gelderse dorp Wilp telt 386 m² woonoppervlakte en een inhoud van 1250 m³.

Hegeman_Bouwteam_modern_landelijke_villa-architect-twello

Contact

Wil je in contact komen met Joris? Dat kan natuurlijk altijd! Gebruik daarvoor ons algemene telefoonnummer, stuur hem een email of connect met hem via LinkedIn. 

Hegeman_Bouwteam_Joris_Hulsebos-architect-twello
Joris Hulsebos

Ontmoet de rest van het team

Leuk dat je kennis hebt gemaakt met Joris. Maar de rest van ons team is zeker ook de moeite waard om te ontmoeten. Lees wat zij voor jou kunnen betekenen, want ons team is rijk aan experts met specifieke talenten!

Teampagina