Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Hegeman_bouwteam_Merle_Hegeman
Team
Merle

Merle Hegeman, administratief medewerker

Naast het op orde houden van onze financiële administratie zet Merle zich in voor de persoonlijke ontwikkeling van ons team. En is zij aanspreekpunt voor de Stichting Kinderhulp Ghana. 

Even voorstellen

Onze financiële administratie loopt op rolletjes dankzij Merle. De verwerking van o.a. alle facturen verzorgt zij accuraat. Net als de personeelszaken overigens. Belangrijk, want zij legt hiermee een solide basis.

Merle zet zich in voor de persoonlijke ontwikkeling van onze teamleden. Groeien in kennis en kunde vinden wij belangrijk. Zo heeft Hegeman een eigen Opleidingshuis. Een online omgeving waarin wij onze kennis met elkaar en onze partners delen. 

Haar hart gaat harder kloppen van Stichting Kinderhulp Ghana. Dat maakt haar perfect als contactpersoon en Merle zorgt er dan ook voor dat onze bijdrage aan deze stichting goed terecht komt.

Het jonge team en de afwisselende taken maken haar als een vis in het water. Een leuke functie die goed combineert met haar drukke gezinsleven en sportieve levensstijl. Ze beweegt er namelijk flink op los. Zo volleybalt ze iedere week, loopt ze hard en wandelt Merle graag.    

 

Hegeman_Bouwteam_Merle_mirte

Waar houdt Merle zich mee bezig?

check-blue
Personeelszaken
Merle zet zich in voor de persoonlijke ontwikkeling van ons team. Het Hegeman Opleidingshuis is daar een goed voorbeeld van.
check-blue
Administratie
Onze financiële administratie loopt op rolletjes dankzij Merle. Alle facturen en betalingen verlopen via haar.
check-blue
Kinderhulp Ghana
Onze ondersteuning aan dit goede doel coördineert Merle al enige jaren. Extra bonus is dat dit samen met onze opdrachtgevers gebeurt.

Favoriete project

Klassieke tweekapper, Twello

In Twello staat deze ruime twee-onder-één-kapwoning. Met een oppervlakte van 166m² en 666m³ is er voldoende ruimte voor het hele gezin.

Hegeman_Bouwteam_klassieke_woning

Contact

Wil je in contact komen met Merle? Dat kan natuurlijk altijd! Gebruik daarvoor ons algemene telefoonnummer of stuur haar een e-mail.

Hegeman_Bouwteam_Merle_Hegeman
Merle Hegeman

Ontmoet de rest van het team

Leuk dat je kennis hebt gemaakt met Merle. Maar de rest van ons team is zeker ook de moeite waard om te ontmoeten. Lees wat zij voor jou kunnen betekenen, want ons team is rijk aan experts met specifieke talenten!

Teampagina