Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Hegeman_Bouwteam_interieurstyliste_marketing_leonie_Hutten
Team
Leonie

Leonie Hutten, adviseur marketing & communicatie en interieurstylist

Leonie vervult een bijzondere dubbele rol die zeker niet vaak voorkomt. Als je haar verhaal leest en voor wie haar kent is het echter heel logisch en geheel passend bij deze creatieveling. Even lezen dus...

Even voorstellen

Leonie Hutten, één van onze creators. De vrouw achter alle content van Hegeman Bouwteam. Zij zet de strategische lijnen uit om op de juiste momenten de juiste doelgroepen te bereiken. Of dit nu grondeigenaren zijn, kavelbezitters of kavelzoekers. Met de juiste strategiebepaling, content en kanalen bereikt zij deze personen in hun zoektocht. Haar creatieve teksten en grafische skills geven Hegeman een grote mate van flexibiliteit. Zo maken wij in een handomdraai bijvoorbeeld een brochure, een video of een landingspagina.       

Grote kans dat jij als opdrachtgever haar treft met vragen over onze dienstverlening. Want onze klantreizen optimaliseren wij doorlopend. Of je krijgt als particulier de vraag of wij jouw nieuwe huis mogen fotograferen om daar vervolgens nieuwe opdrachtgevers mee te inspireren.

Helemaal in haar sas in ons bouwteam, omdat zij gek is op mooi wonen en interieur. Leonie verslindt woonbladen, Pinterest en Instagram. Of is druk met de inrichting van haar jaren ’30 huis. Met haar gevoel voor styling probeert ze een zo fijn mogelijk thuis voor haar man en 3 kinderen te creëren.   

Niet heel vreemd dus dat Leonie een 2e rol in ons team heeft gekregen. Namelijk als interieurstylist. Steeds meer particuliere opdrachtgevers schakelen haar in voor het maken van een interieurplan. Voor alle nieuwe projecten zet zij de styling uit van de modelwoningen, waarna Mirte dit vervolgens in 3D visualiseert. Uiteraard met de inzet van haar marketingoog, zodat de styling matcht met de doelgroep. 

Hegeman_bouwteam_Leonie_hutten_interieur_marketing

Waar houdt Leonie zich mee bezig?

check-blue
Doelgroepen bereiken
Met een strategisch plan een doelgroep op de juiste manier inspireren met als doel om vervolgens de prospects te helpen met één van onze diensten.
check-blue
Klantreizen optimaliseren
Hoe verlopen en ervaren onze opdrachtgevers onze klantreizen? En hoe verbeteren wij deze met de juiste onderzoeken en communicatie.
check-blue
Interieurplannen
Samen met particuliere opdrachtgevers maakt Leonie een interieurplan. Daarnaast stylt zij nieuwe modelwoningen passend bij de doelgroep.

Favoriete project

Landelijke villa, Het Eikendal Diepenveen

In de nieuwbouwwijk Het Eikendal in Diepenveen vind jij deze riante villa met een modern en landelijke uitstraling. Inclusief interieurimpressies. Echt een parel...

Hegeman_Bouwteam_Image_with_step_desktop_1080x1080px_diepenveen

Contact

Wil je in contact komen met Leonie? Dat kan natuurlijk altijd! Gebruik daarvoor ons algemene telefoonnummer, stuur haar een email of connect met haar via LinkedIn. 

Hegeman_bouwteam_Leonie_hutten_interieur_marketing
Leonie Hutten

Ontmoet de rest van het team

Leuk dat je kennis hebt gemaakt met Leonie. Maar de rest van ons team is zeker ook de moeite waard om te ontmoeten. Lees wat zij voor jou kunnen betekenen, want ons team is rijk aan experts met specifieke talenten!

Teampagina