Sluit brochure

Vacature Kopersbegeleider

Door Leonie, 21 juni 2021

Hegeman Bouwteam is een groeiende projectontwikkelaar die zich richt op woningbouwprojecten met een specialisatie in twee-onder-één-kap-woningen. Wij ontwikkelen naar woonbehoefte met als doel een duurzame leefomgeving. Wij verkopen bouwkavels voor grondeigenaren met een bouwplan op maat voor kavelkopers. Met plezier begeleiden wij kavelkopers in hun ontwerp en bouwproces tot aan de oplevering van hun woning. Te allen tijde bieden wij maatwerk van de bovenste plank voor zowel onze zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

Wij zijn op zoek naar een kopersbegeleider

Vacature:
Kopersbegeleider

 

Wat ga je doen?
Als kopersbegeleider zal jij in teamverband particuliere opdrachtgevers begeleiden aan de hand van ons 8 stappenplan. Stap 6 in dit stappenplan is ‘bouwvoorbereiding en installatie’. Een stap waarin we voor onze opdrachtgevers en hun ontwerp op maat de gehele bouw voorbereiden incl. het installatiewerk. Dit doe je in samenwerking met je collega’s en een installateur. Jij bewaakt de planning en kosten. Deze stap neem jij met plezier voor jouw rekening. Simpelweg omdat ‘helpen en flexibiliteit’ in jouw DNA zit. Bovenal heb jij affiniteit met duurzame oplossingen en vind je het leuk om ‘jouw’ klanten daar ook goed en geduldig in te begeleiden. 

Als onderdeel van het bouwteam ben je als kopersbegeleider tenminste één dag per week aanwezig bij onze bouwpartner bouwbedrijf Klomps (Dinxperlo) om te sparren en te overleggen met het voorbereidings- en bouwtechnisch uitvoeringsteam. Uiteindelijk is jouw doel een tevreden klant door een goede verbinding en balans tussen het bouwproces, de wensen én de verwachtingen van de koper.


Je werkzaamheden bestaan uit:

- Klantgesprekken
- Calculaties maken
- Inkoop van materialen
- Planningen maken en bewaken
- Overleg met uitvoering
- Financieel overzicht bewaken


Functie-eisen:

- Leidinggevend vermogen
- Minimaal MBO bouwkundige opleiding
- Minimaal 3 jaar ervaring
- Sociaal vaardig
- Flexibiliteit
- Proactief


Wat wij bieden:

- Een parttime dienstverband voor 24 uur per week
- Jong getalenteerd team en leuke collega’s
- Vrijheid en verantwoordelijkheid
- Goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden

 

Kom jij ons team versterken?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?
Stuur dan voor 5 juli 2021 een bericht naar Bas Hegeman, bas@hegemanbouwteam.nl


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.