Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Hegeman_Bouwteam_Hero_PH2

De inschrijving voor Park Helbergen fase 2 is gesloten

 

Welkom op de informatiepagina van Park Helbergen fase 2 in Zutphen. Op deze pagina vind jij alle actuele informatie over fase 2. De inschrijving voor een kavel is gesloten.

Gemeente Zutphen heeft in samenwerking met adviesbureau IMOSS een prachtig stedenbouwkundig plan ontwikkeld voor de locatie Park Helbergen fase 2. Een uniek participatietraject ligt ten grondslag aan de totstandkoming van dit plan. Het college van B&W heeft op 12 oktober jl. het Definitief Ontwerp (DO) en de kavelprijzen voor Park Helbergen fase 2 vastgesteld.

Het plan telt 34 bouwkavels, waarvan 6 dijkwoningen, 8 twee-onder-één kap-woningen en 20 vrijstaande kavels. Mooie bouwkavels, omgeven door groen én met de vrijheid voor een eigen woningontwerp. Wonen in Park Helbergen betekent wonen op 5 minuten fietsen van het historische centrum en wonen langs de IJssel. Wonen in een wandel- en fietsvriendelijke omgeving en in een autoluwe wijk. Absoluut schitterend vertoeven dus!

Eerste aanspreekpunt
Gemeente Zutphen heeft de verkoop van de kavels in handen gegeven van Eggink Maalderink Garantiemakelaars uit Zutphen. Zij zijn het eerste aanspreekpunt gedurende de gehele inschrijfprocedure en verzorgen de koopovereenkomsten van de kavels.

Kaveltoewijzing
Nu de inschrijving gesloten is, worden alle inschrijvingen beoordeeld op juistheid en vindt de toekenning van de kavels plaats. De kaveltoewijzing wordt gedaan door een samengesteld team namens de gemeente bestaande uit: verkopend makelaar, gemeentefunctionaris en notaris.

Hegeman_Bouwteam_Image_with_icons_desktop_brochure

Leidraad voor zelfbouw in Park Helbergen fase 2 

Er is een leidraad voor zelfbouw in Park Helbergen ontwikkeld. Hiermee proberen wij vooral te helpen door antwoorden te geven op alle vragen rondom proces, kosten en tijd. In deze leidraad staan alle fasen en stappen met een tijdspad beschreven.

Mooie ruime kavels omringd door groen

Scrol hieronder over de kavels om meer info per kavel te bekijken. 

nieuwbouw-zutphen-park-helbergen

Makelaardij Eggink Maalderink

Gemeente Zutphen heeft de verkoop van de 34 kavels in handen gegeven van Eggink Maalderink Garantiemakelaars uit Zutphen. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor de gehele inschrijfprocedure en verzorgen de koopovereenkomsten van de kavels.

Mail ons

''Het inrichtingsplan van Park Helbergen met het beeldkwaliteitsplan zijn een prachtige basis voor een mooie gevarieerde wijk.''

Hans Nijland,
makelaar Eggink Maalderink

Informatie over het project

Hegeman_Bouwteam_Joris_Hulsebos

Ontwerpen in Park Helbergen

Grote kans dat je nog niet eerder je eigen huis hebt gebouwd. Geen probleem! In opdracht van Eggink Maalderink staat Hegeman Bouwteam klaar met een team specialisten om kaveloptanten te helpen bij het ontwerp en de bouw van hun droomhuis. Aan de hand van voorbeeldwoningen met bijpassende begrotingen informeren zij hen. Met als doel om kaveloptanten voorspoedig door de eerste stappen heen te laten lopen.

''Buren onder één kap matchen lastig? Nee hoor, dat vinden wij niet. Dit doen wij al jaren op basis van woonwensen, stijl en budget.''

Joris Hulsebos,
ontwerper Hegeman

De tweekappers inspiratiewoningen

Er staan 4 riante tweekappers voorbeeldwoningen klaar om te bekijken. Deze ontwerpen bieden overigens nog volop keuzevrijheid en ook mogelijkheden voor een levensloopbestendig programma! Prachtige woningen die al getoetst zijn en dus passend bij het beeldkwaliteitsplan. Klik op de tweekapper die jou aanspreekt en je vindt alles over die woning. Zoals de plattegronden en een prijsindicatie.

Laat je verrassen door de inspiratiewoningen

Om een goed beeld vormen van de bouwmogelijkheden en de kosten heeft Hegeman meerdere inspiratiewoningen klaargezet. Dit geeft een goed beeld van de actuele bouwprijzen. Klik op de woningen hieronder die jou aanspreken en je vindt alles over die woningen. Uiteraard is er ook de keuze te gaan voor een vrij ontwerp. Lees dan wat Hegeman voor jou kan betekenen. Laat je verrassen!

Hoe ga je van een definitief ontwerp naar realisatie?

Heb je samen met Hegeman Bouwteam jouw definitieve ontwerp beklonken? Dan zijn een plek in de bouwplanning en een volledig ingewijd bouwteam gegarandeerd. Maak gebruik van hun kennis van de actuele prijs-kwaliteit verhouding en hun oog voor detail en kwaliteit. Bovendien profiteer jij van het feit dat zij de taal spreken van de aannemers. Zij leggen jou graag alle technische termen uit.

Met een complete en persoonlijke begeleiding bouwt Hegeman met behulp van hun stappenplan jouw droomwoning. De overzichtelijke stappen brengen jou rust en de ruimte om vooral te genieten van het bouwproces.

Hegeman_Bouwteam_Image_with_step_desktop_1080x1080px_klantreis_stap8

Info & Contact

Het team van Makelaardij Eggink Maalderink is het eerste aanspreekpunt voor alle vragen tijdens de inschrijfprocedure. 

 

Lokenstraat 6-8
7201 MP Zutphen
nieuwbouw@egginkmaalderink.nl
(0575) 514 124

Hans_Nijland_Eggink_Makelaar_zutphen
Hans Nijland, makelaar