Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Hegeman_Bouwteam_moderne_woning_zutphen

Portfolio
Inspiratiewoning vrijstaand V1

Inspiratiewoning Vrijstaand V1 Park Helbergen

Bouwkosten v.a. € 530.000,- I op basis van getoond ontwerp inclusief berging, carport en veranda.
Aan de hand van jouw persoonlijke wensen worden ontwerp en bouwkosten op dat moment op maat uitgewerkt. 

Ben je op zoek naar een modern opvallende woning voor de gehele levensloop? Dan is deze prachtige woning, die te vinden is in Het Berghege in Zutphen, misschien wel jouw inspiratiebron.

Hoogwaardige materialen
Het witte stucwerk, de houten gevelbekleding en de donkere kozijnen geven deze woning een luxe uitstraling. 

Mooie en praktische indeling
Deze strak afgewerkte woning zal een mooie toevoeging zijn in Park Helbergen fase 2. Met een oppervlakte van 177m² en een inhoud van maar liefst 875m³ verdeeld over 2 woonlagen is dit een zeer riante woning om de gehele levensloop te blijven wonen. Is een slaapkamer beneden nu nog niet nodig, dan vul je die ruimte makkelijk in als werkkamer en/of speelruimte voor de kinderen.

Via de entree aan de voorzijde is aan de rechterkant de slaapkamer, voorzien van inloopkast en badkamer, te vinden. Aan het einde van de entree kom je binnen in de leefkeuken die is uitgerust met een kookeiland. De woonkamer grenst aan de leefkeuken, maar is door middel van een kleine scheidingswand gedeeltelijk afgesloten. Zo wordt de ruimte praktisch verdeeld met een half open verbinding  tussen woonkamer en keuken. Door de grote schuifpuien is de tuin te bereiken.

Boven zijn nog 3 slaapkamers en een tweede badkamer te vinden. Aan ruimte geen enkel gebrek dus. Laat je inspireren door onderstaande foto's!

Naar eigen wens
Over de gehele lengte van de achterkant zijn grote raampartijen te vinden. Hierdoor komt er veel natuurlijk licht binnen wat zorgt voor een fijne sfeer in de gehele woning. Er zijn nog diverse indeling- en uitbouwmogelijkheden. Zo kan de woning volledig naar wens worden ingericht.

Duurzaam bouwen
Deze woning is gasloos, perfect geïsoleerd en voorzien van triple glas. De lucht-water warmtepomp en PV panelen maken hem heel duurzaam. Beter voor het milieu en de portemonnee.

Inrichting
Is de woning opgeleverd, dan realiseer jij zelf de gehele inrichting van de woning.

 

Haarscherpe details maken het af

Neem een kijkje binnen

Benieuwd hoe de plattegrond tot leven kan komen? Met de indeling van deze inspiratiewoning is het mogelijk om de leefkeuken als onderstaande vorm te geven. Door de indeling van het kookeiland kijk je tijdens het koken door de grote raampartij over de tuin heen. Laat je inspireren!

Ontdek meer over het bouwen van jouw droomhuis

Benieuwd naar de andere inspiratiewoningen?

Terug naar projectpagina