Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Hegeman_Bouwteam_Hero_image_with_content_desktop_vrijontwerpen
Vrij ontwerpen in Park Helbergen

Hulp nodig bij het ontwerp van jouw vrijstaande woning?

Jouw voorkeur gaat uit naar een vrij ontwerp in Park Helbergen. Maar daarbij vraag jij je ook wel af wat er allemaal komt kijken zodra de toewijzing van de kavel een feit is. Je leest er meer over op deze pagina. 

Hoe ontwerp & bouw jij jouw droomhuis in Park Helbergen

De plek van jouw droomhuis heb jij al op het oog in dit mooie project in Zutphen. Maar je vraagt je wel af hoe je dan uiteindelijk tot een woningontwerp komt. Goed om te weten dat Hegeman jou een zelfbouwoplossing biedt. Met een complete en persoonlijke begeleiding ontwerpen en bouwen zij dan samen met jou in 8 stappen jouw droomwoning.   

Hoe verloopt de ontwerpfase? Hoe regel je een omgevingsvergunning? En hoeveel tijd neemt de bouw in beslag? Allemaal vragen die de ontwerper(s) van Hegeman Bouwteam in een kennismakingsgesprek gaan beantwoorden. Met behulp van het stappenplan leggen zij uit wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en bouwen van je eigen huis. En vertellen zij meer over ontwerpen op basis van budget, stijl en woonwensen.     

Pakketten
Ook vind je de pakketten die zij aanbieden als jij kiest voor een vrij ontwerp. Laat je vooral ook inspireren door hun portfolio. Deze beelden spreken voor zich en laten de jarenlange ervaring van zowel ontwerpen als bouwen ruimschoots zien. 

De persoonlijke begeleiding maakt Hegeman uniek

Al 10 jaar ontwerpen en bouwen zij in opdracht de mooiste woningen. Zo weten zij inmiddels ook hoe zij jou het beste kunnen begeleiden in het ontwerp- en bouwproces. Het 8 stappenplan geeft jou houvast en overzicht. Bij iedere stap staat er een expert uit het bouwteam voor jou klaar. Zo loodsen zij jou door alle fasen heen en profiteer jij van hun kennis.      

Laat je inspireren!

Je hebt jouw favoriete kavel(s) in Park Helbergen al op het oog, maar hoe ziet jouw droomhuis er eigenlijk uit? Bekijk de prachtige woningen die Hegeman al heeft ontworpen en gebouwd.

Hegeman_Bouwteam_architect_vrij_ontwerp

Kies het pakket dat past bij jouw wensen

Hegeman biedt verschillende pakketten waar jij opdracht voor kan geven. Kies het pakket dat het beste aansluit bij jouw situatie en woonwensen. 

Hegeman_Bouwteam vrijstaande woning review
Hegeman
Familie Groot Koerkamp
Joris heeft elementen en details in ons huis verwerkt die wij zelf nooit hadden bedacht! Heel erg dankbaar voor het eindresultaat.
Lees hun verhaal
Hegeman bouwteam

Wat je van Hegeman mag verwachten

Ontdek meer over het bouwen van jouw droomhuis

(Digitaal) koffiedrinken?

Ontwerpen en bouwen met Hegeman betekent ook veel kopjes koffie drinken met ons. We zijn nieuwsgierig en willen al jouw woonwensen weten. Bij deze intensieve samenwerking horen nu eenmaal ook de nodige meetingen. Je bent altijd welkom op ons kantoor in het Gelderse Twello. Maar wij schuiven ook met plezier aan bij jou aan de keukentafel middels videobellen. Zo is afstand nooit een issue.

Hegeman bouwteam
Architect-twello-apeldoorn-deventer-zutphen
Joris Hulsebos, ontwerper