Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Hegeman_Bouwteam_Hero_desktop_2560x675px_beekmand

Portfolio
Inspiratiewoning vrijstaand V3

Inspiratiewoning Vrijstaand V3 Park Helbergen

Bouwkosten v.a. € 580.000,- I op basis van getoond ontwerp inclusief dwarskap, berging, bijkeuken en carport.
Aan de hand van jouw persoonlijke wensen worden ontwerp en bouwkosten op dat moment op maat uitgewerkt. 

Altijd al op zoek geweest naar een fijne gezinswoning met veel ruimte in huis? Dan is deze schitterende woning met zijn kenmerkende overhellende kappen misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door deze beauty die de show steelt in de nieuwe wijk De Schaker in Twello

Hoogwaardige materialen
Er is gekozen voor een gemêleerde bruin/grijze steen met donkergrijze kozijnen en zwarte houten gevelbekleding. Mooi gecombineerd en hoogwaardig afgewerkt.

Mooie en praktische indeling
De entree bevindt zich aan de zijkant, waarna  je doorloopt naar een grote leefkeuken waar ruimte is voor een kookeiland en een grote eettafel. Een fijne plek om vrienden en familie te ontvangen. Door de stalen pui is de living gescheiden van de leefkeuken. Liever een open indeling? Dat kan natuurlijk ook! Grenzend aan de leefkeuken vind jij een bijkeuken en grote berging. 

Op de eerste verdieping zijn 3 riante slaapkamers te vinden waarvan de master bedroom met inloopkast. Wat een luxe! In de badkamer is ruimte voor een dubbele wastafel en een bad. Via de vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Hier is nog een logeerruimte/slaapkamer en extra zolderruimte te vinden.

Naar eigen wens
Aan alle kanten van de woning zijn raampartijen te vinden, waardoor er veel natuurlijk licht binnen komt. Is de indeling niet helemaal naar wens of zou je graag een uitbouw zien bij deze woning? Er zijn diverse indeling- en uitbouwmogelijkheden. 

Duurzaam bouwen
Deze woning is gasloos, perfect geïsoleerd en voorzien van triple glas. De lucht-water warmtepomp en PV panelen maken hem heel duurzaam. Beter voor het milieu en de portemonnee.

Inrichting
Is de woning opgeleverd, dan realiseer jij zelf de gehele inrichting van de woning.

Maatwerk met oog voor detail

Neem een kijkje binnen

Benieuwd hoe de plattegrond tot leven kan komen? Van deze inspiratiewoning zijn ook foto´s van het interieur gemaakt. Plaats jij de leefkeuken aan de achterkant van de woning waardoor je uitzicht hebt op de tuin? Dan is onderstaande opstelling een optie. 

Ontdek meer over het bouwen van jouw droomhuis

Benieuwd naar de andere modelwoningen?

Terug naar projectpagina