Sluit brochure

HALFVRIJSTAAND WONEN IN SCHOENER-WEST LELYSTAD

Leuk dat je geïntresseerd bent in de locatie Schoener-West. Snappen wij heel goed. Wie wil er nu niet wonen in het hart van Lelystad, omringd door groen en water? Op deze pagina vind jij alle informatie over de 8 halfvrijstaande bouwkavels. Zie jij jezelf al helemaal riant en luxe wonen in deze rustige, groene buurt? Lees dan vooral even verder. Meer weten over de vrijstaande bouwkavels? Klik dan hier.  
Schoener-West biedt ruimte voor 8 halfvrijstaande villa's en 19 vrijstaande villa's. In opdracht van de gemeente Lelystad begeleiden wij kavelkopers naar hun nieuwe thuis. Op een persoonlijke manier ontwerpen en bouwen wij in 8 stappen hun droomhuis. Zie ons als de helpende hand in de wereld van schetsontwerpen, begrotingen, vergunningen, technische bouwrapporten en aannemingsovereenkomsten.

 

INSCHRIJVING IS GESLOTEN
De inschrijving van de halfvrijstaande villa's is gesloten op maandag 15 juli 2019! 
De meeste halfvrijstaande kavels staan momenteel in optie. Er zijn er nog enkele beschikbaar! Interesse? Mail of bel ons (0571 26 20 63) voor meer info! 


BOUW PASSEND BIJ JOUW BUDGET
Download de brochure, bekijk de kavels, de prachtige riante modelwoningen en de prijslijst. De prijzen zijn gebaseerd op de getoonde modelwoningen in de brochure. Er is  nog volop ruimte voor jouw eigen woonwensen. Zoals bijvoorbeeld wel of niet die 3e woonlaag, een dakterras (aan de andere zijde), een badkamer extra of een andere indeling. Onze adviseur bekijkt samen met jou alle mogelijkheden en de daarbij behorende prijs. Je kunt dus nog alle kanten op!