Menu
Sluiten
Menu
Sluiten

Volg de bouwreis van de Familie Beekman

15 september 2021, laatste update 11 november 2021

De familie Beekman heeft na een spannende verloting een bouwkavel in de Schaker in Twello toegewezen gekregen. Wij hadden het geluk om hun droomhuis te mogen ontwerpen en realiseren. We volgen hun bouwreis naar hun droomhuis. Dus met kijkjes achter de schermen, beslismomenten, tips en ervaringen. Van ontwerp tot realisatie volgens ons stappenplan. Zijn we supertrots op, want nu kunnen wij jou laten zien hoe de bouw van een nieuw huis verloopt! 

Voor de familie Beekman is een uniek ontwerp getekend op basis van hun woonwensen, stijl en budget. Na de goedkeuring van de omgevingsvergunning en het tekenen van de benodigde overeenkomsten wordt de grond op naam van de familie Beekman gezet. Ook mochten wij Wendy en Maurice interieuradvies geven. Zo kunnen exterieur en interieur perfect op elkaar aansluiten. 

De bouwreis van de familie Beekman is vastgelegd in vlogs en beelden. Deze zijn al gepost op Facebook en Instagram. Kijk je mee? 

 

Wil jij de hele bouwreis van de familie Beekman bekijken? We hebben alle stappen vastgelegd met de ervaringen en beelden van de familie Beekman!

Hegeman_Bouwteam_bouwreis_beekman

Bekijk hier de hele bouwreis van de familie Beekman

Lees meer
Leonie Hutten,
Adviseur marketing & communicatie bij Hegeman Bouwteam

Kijk ook eens binnen bij