Menu
Sluiten
Menu
Sluiten

Bouwen met buren onder één kap lastig? Nee hoor, dat vinden wij niet.

15 september 2021, laatste update 13 november 2023

Inschrijven bij een gemeente voor een twee-onder-één kap-kavel kan steeds vaker alleen samen met de nieuwe buren. Of je hoort pas bij de loting wie mogelijk je nieuwe buren worden. Lastig? Nee hoor, dat vinden wij niet. Want wij matchen al jaren buren op basis van woonwensen, stijl en budget. Wij noemen onszelf gekscherend weleens een datingsite voor buren. Benieuwd hoe de burenmatch werkt? Lees dan vooral even verder…

Zo deden we dit al eerder in o.a. Apeldoorn, Twello, Zutphen en in Alphen aan den Rijn. Daar bouwden wij, na de juiste burenmatch, al veel tweekappers. Aan de buitenzijde mooi passend bij elkaar, maar van binnen kan de indeling totaal anders zijn. Geen woning is uiteindelijk hetzelfde geworden. Zo zie je dat er veel maatwerk mogelijk is. Zie hier de door ons gebouwde droomhuizen, zowel moderne als traditionele bouw.  

Wat is jouw startpunt?
Onze burenmatch kan vanuit 2 situaties starten. Je hebt je buren al ontmoet en wilt weten wat de mogelijkheden zijn. Of je hebt een bouwwens voor een twee onder één kap woning, maar je hebt nog geen buren.   

Je hebt je buren al gevonden…maar hoe nu verder? In een kennismaking inventariseren wij jullie wensen, stellen een programma van eisen op en gaan aan de slag met jullie ‘moodboards’. Na het zien van een match komen wij in de 2e stap van ons 8 stappenplan terecht, namelijk een schetsontwerp op maat. Een passend ontwerp binnen het door jou gestelde budget.           

 

“Gekscherend noemen wij onszelf ook weleens een datingsite voor buren. ”

Nog geen buren gevonden? De meeste zelfbouwers starten vanuit de situatie dat ze wel een twee onder een kap bouwwens hebben, maar hun buren nog niet gevonden hebben. Na een kennismaking werken wij een schetsontwerp uit en gaan dan samen op zoek naar een mede-bouwer.       

Iedereen is meer dan welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, met of zonder buren. Met plezier delen wij onze kennis en ervaring en laten graag zien hoe wij in 8 stappen een droomhuis bouwen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak gewoon kennis met ons! 

Hegeman_Bouwteam_Blog_CTA_image_desktop_1100x468px_bouwen-met-buren

Laat je inspireren door ons portfolio

Portfolio
Leonie Hutten,
Adviseur marketing & communicatie bij Hegeman Bouwteam