Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Hegeman_Bouwteam_twee-onder-één-kap_bouwen
Twee-onder-één-kap woning bouwen

Hulp nodig bij de bouw van jouw twee-onder-één-kap woning?

Met een complete en persoonlijke begeleiding ontwerpen en bouwen wij samen met jou in 8 stappen jouw droomwoning. Met of zonder jouw nieuwe buren. Dit kan op jouw eigen kavel zijn of op een kavel binnen één van onze projecten.     

Jouw droomhuis bouwen is een feest!

Je hebt interesse in het bouwen van een nieuwbouwhuis. Grote kans dat je nog niet eerder je eigen twee-onder-één-kap woning hebt gebouwd. Geen probleem! Ons bouwteam biedt jou een zelfbouwoplossing. Zie ons als de helpende hand in de wereld van schetsontwerpen, vergunningen, technische bouwrapporten, begrotingen en aannemingsovereenkomsten. 

Jouw eigen huis bouwen doe je misschien maar 1x in jouw leven dus we willen dat ook jij straks terugkijkt op een leuk bouwproces. Dus naast een goed proces streven wij ook naar een leuk proces. Want zeg nu zelf: je eigen huis bouwen moet toch een feest zijn? Ons bouwteam is in ieder geval pas tevreden als jij dat gevoel hebt!

In deze film zie je hoe Chantal en Lars Jansen samen met ons in 8 stappen hun droomhuis bouwen.

Ontdek Hegeman Bouwteam
Bedrijfsfilm Hegeman Bouwteam

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens persoonlijk kennismaken!

Een bouwkavel voor jouw droomhuis

Wij ontwerpen en bouwen twee-onder-één-kap woningen op maat. Dit kan op jouw eigen kavel zijn of op een kavel binnen één van onze projecten. Dit maakt voor onze werkwijze nagenoeg geen verschil. Dus de vraag is ... zoek jij nog een bouwkavel of heb jij jouw kavel al gevonden?  

Hegeman_Bouwteam_twee-onder-een-kap

Onze persoonlijke klantreis maakt ons uniek

Al 10 jaar ontwerpen en bouwen wij in opdracht de mooiste woningen. Zo weten wij inmiddels ook hoe wij jou het beste kunnen begeleiden in het ontwerp- en bouwproces. Ons 8 stappenplan geeft jou houvast en overzicht. Bij iedere stap staat er een expert uit ons bouwteam voor jou klaar. Zo loodsen wij jou door alle fasen heen en profiteer jij van onze kennis.      

Wat je van ons mag verwachten

Hegeman_Bouwteam_samen_bouwen_met_buren_onder_één-kap-1
Hegeman bouwteam

De burenmatch van Hegeman

Inschrijven bij een gemeente voor een twee-onder-één kap-kavel kan steeds vaker alleen samen met de nieuwe buren. Of je hoort pas bij de loting wie mogelijk je nieuwe buren worden. Lastig? Nee hoor, dat vinden wij niet. Want wij matchen al jaren buren op basis van woonwensen, stijl en budget. Wij noemen onszelf gekscherend weleens een datingsite voor buren. Benieuwd hoe de burenmatch werkt? Lees dan vooral even verder…

Hegeman_Bouwteam_review_bouwen
Hegeman
vlog Familie Beekman
Blij met de wijze waarop Hegeman Bouwteam ons begeleidt. In het ontwerpproces met Joris, maar zeker ook in de stappen erna. Extra leuk dat ze de reis naar ons nieuwe thuis op de voet volgen!
Bekijk de vlog
Hegeman bouwteam

Ontdek alles over het bouwen van jouw droomhuis

Benieuwd wat Hegeman Bouwteam voor jou kan betekenen?

Ben jij geïnteresseerd in een project of heb je zelf een eigen kavel? Wij helpen jou bij alle stappen in het traject. Van ontwerp tot realisatie. Ontdek wat Hegeman voor jou kan betekenen. 

Hegeman bouwteam
Hegeman_Bouwteam_architect_contact
Joris Hulsebos, ontwerper