Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Hegeman_Bouwteam_Hero_desktop_moderne_woning_zutphen-2

Moderne villa in Zutphen

Portfolio
Moderne villa Zutphen

Riante woning met een moderne uitstraling

In de nieuwbouwwijk het Berghege in Zutphen staat deze riante villa met een moderne uitstraling. Deze woning valt op door zijn imposante entree en de luxe afwerking.

Bij deze woning is gekozen voor een grijs/bruin genuanceerde gevelsteen in combinatie met wit stucwerk. De combinatie met de zwarte kozijnen en zwarte keramische dakpannen maken dit een strak geheel.

Via de voorzijde kom je binnen in de ruime entree, waarna je doorloopt naar de woonkamer die door de open indeling weer grenst aan de leefkeuken. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich een speel- en werkkamer die af te sluiten is met openslaande deuren. De riante leefkeuken en woonkamer zijn verbonden met elkaar door de open indeling. Naast de keuken zit de ruime bijkeuken met voldoende opbergruimte. 

Op de eerste verdieping bevinden zich aan de riante overloop 3 slaapkamers, een luxe badkamer en een apart toilet. De master bedroom is zelfs uitgerust met een inloopkast!

Op de tweede verdieping is een grote zolder met voldoende opbergruimte te vinden.

Haarscherpe details maken het af

Vergelijkbare woningen

Benieuwd wat Hegeman Bouwteam voor jou kan betekenen?

Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag hoe wij jou kunnen helpen met de zoektocht naar jouw droomhuis. Zet zelf de eerste stap en maak kennis!

Architect-twello-apeldoorn-deventer-zutphen
Joris Hulsebos, ontwerper