Sluit brochure

Nieuwbouwproject Schoener-West – Nieuwbouw in Lelystad

Wil jij jouw droomhuis realiseren en ben je op zoek naar een vrijstaande kavel in Lelystad? Kies dan voor ons nieuwbouwproject Schoener-West in Lelystad. Wie wil er nu niet wonen op vijf minuten fietsen van het centrum, omringd door groen en water? Dus ben je op zoek naar nieuwbouw in Lelystad, dan moet je beslist verder lezen. In opdracht van gemeente Lelystad begeleiden wij kavelkopers naar hun nieuwe thuis. Op een persoonlijke manier ontwerpen en bouwen wij in acht stappen hun droomhuis. Zie ons als de helpende hand in de wereld van schetsontwerpen, begrotingen, vergunningen, technische bouwrapporten en aannemingsovereenkomsten. Zie jij jezelf al bouwen op één van de kavels in Schoener-West Lelystad?
Bouw passend bij jouw budget met ons nieuwbouwproject in Lelystad
Er zijn nog enkele vrijstaande kavels beschikbaar. Download de brochure, bekijk de kavels en de mogelijkheden van vrij ontwerpen. Er is volop ruimte voor jouw eigen woonwensen. Grote kans dat je nog niet eerder je eigen huis hebt gebouwd. Geen probleem! Wij helpen jou graag bij de oriëntatie of wonen in Schoener-West bij jou past. Onze adviseur bekijkt samen met jou alle mogelijkheden en de daarbij behorende prijs. Om jou een beeld te geven van de kosten; vanaf € 480.000,- bouw je een vrijstaande woning, incl. kavel, in Schoener-West in Lelystad.   
 
Laat je inspireren met onze nieuwbouw in Lelystad
Ben jij op zoek naar nieuwbouw in Lelystad? Om jou te inspireren staan er enkele inspiratiewoningen klaar. Zeer geschikt voor gezinnen, maar zeker ook voor een levensloopbestendig programma. Mail of bel ons (0571 - 26 20 63) voor meer info! 
Droom jij van:
✅ Een duurzame woning die klaar is voor de toekomst;
✅ Op vijf minuten fietsen van het centrum van Lelystad;
✅ Met de vrijheid van een eigen ontwerp;
✅ En begeleiding tot aan de sleutel? 
 
Laat het ons weten! 
This step is just here so "easyWizard('goToStep', 2)" actually goes to step 2.
Kavelkaart wordt geladen
Beschikbaar
Gereserveerd
Verkocht
KAVELDATA
Kavelnummer
Kavelprijs
-
Oppervlakte
Tuinligging
Bouwhoogte
Goothoogte