Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Hegeman_Bouwteam_de_tuinen_van_zandweerd

Tuinen van Zandweerd

Portfolio
Tuinen van Zandweerd

Duurzaam woningbouwproject ´Op je Stek´

Het was een uitdaging om 3 unieke ontwerpen te laten voldoen aan alle gemeentelijke ambities én aan de woonwensen van 2 buren onder één kap. Maar het is de kaveloptanten samen met ons team specialisten gelukt om deze ontwerpen positief beoordeeld te krijgen. Zelfs met de complimenten van het gemeentelijk begeleidingsteam.

Woningbouwproject ‘Op je Stek’ in Deventer kent mooie hoge ambities met een duurzame leefomgeving als doel, onder de naam “Tuinen van Zandweerd”. Dus een droomhuis dat ook moet voldoen aan de eisen van de gemeente in kader van het ontwerp, duurzaamheid en natuurinclusief.

Ontwerp
De ontwerpen kennen een natuurlijke en ingetogen uitstraling. Met het tuinenconcept als basis. De bebouwing is divers en in harmonie met de omgeving. Een eenvoudige en terughoudende architectuur maar zeker wel met aandacht voor materiaal en detail.

Duurzaamheid
Zowel op materiaalgebruik als energiezuinigheid als op circulariteit.

Natuurinclusief
Door gebruik van groene gevels en daken, het creëren van nestgelegenheden voor diverse vogels (zoals huismussen, zwaluwen en vleermuizen), insectenhotels en egeldoorgangen.

Overige ontwerpen voor de 'Tuinen van Zandweerd'

Naast deze woning zijn er ook andere ontwerpen gemaakt voor woningbouwproject 'Op je Stek'. Zie hieronder nog 2 twee-onder-één-kapwoningen die aan de eisen van de gemeente voldoen in kader van het ontwerp, duurzaamheid en natuurinclusief.

Vergelijkbare woningen

Benieuwd wat Hegeman Bouwteam voor jou kan betekenen?

Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag hoe wij jou kunnen helpen met de zoektocht naar jouw droomhuis. Zet zelf de eerste stap en maak kennis!

Architect-twello-apeldoorn-deventer-zutphen
Joris Hulsebos, ontwerper