Sluit brochure

Schets van de maand September '19

De schets van de maand September is de Morgan Royaal Plus. Speciaal ontworpen voor de Morganlaan in het project Het Berghege in Zutphen. Bijzonder, want het is een schets voor de 2 allerlaatste twee-onder-een-kap-kavels in dit project. Net nieuw in de verkoop! In overleg met de gemeente is kavel 28 gesplitst en nu bestemd voor een 2 onder 1 kap woning. Kavel 29 is dus een toevoeging in dit project. Dit maakt het een fraaie afronding van de straat en brengt een unieke laatste kans om in een luxe 2 onder 1 kap woning te wonen in plan Berghege.

Morgan Royaal Plus
Een mooie ruime woonkamer, een heerlijke leefkeuken en boven ruimte voor wel 5 slaapkamers. De ideale gezinswoning voor ruimtezoekers! Deze tweekapper past prachtig in het onlangs gerealiseerde straatbeeld in deze nieuwe kleinschalige wijk in Leesten-Oost! Er is hier gekozen voor een rood/oranje genuanceerde steen. De zwart houten bekleding en de vooruitbouw (0,9 m) geeft deze jaren 30  tweekapper een stoere uitstraling. Hoogwaardige afwerking en details zoals men van ons gewend is. Door de entree aan de voorzijde van de woning ontstaan er ruimten die prettig aanvoelen door zijn omvang maar ook door het vele licht. Wie via de achterdeur binnenkomt, komt terecht in een fraaie geïsoleerde bijkeuken met berging. Vanuit de bijkeuken loop je zo de woonkeuken in of de woonkamer (afhankelijk van de indeling die je kiest). Mogelijkheden voldoende om te spelen met de inrichting. Bekijk ook de diverse indelingen op de plattegronden. Een woonkeuken, tuingericht wonen, een walk-in-closet....vrijwel alles is hier mogelijk. De multifunctionele zolder is nog in te richten naar wens, maar biedt voldoende ruimte voor nog 2 slaapkamers.

Altijd al op zoek geweest naar voldoende ruimte in huis? Dan biedt deze woning zeker de oplossing. Bekijk hier de brochure (incl. prijzen).
Meer weten? Bel (0571-262063) of mail (info@hegemanbouwteam.nl) ons voor meer info.  

September '19
Twee onder een kap
186 m²
705 m³
min. 3 slaapkamers
geis. bijkeuken
entree voorzijde
3 woonlagen
Selecteer woning