Sluit brochure

Schets van de maand Augustus '19

Een moderne villa met strakke, rechte lijnen, minimalistische detaillering en een open indeling. Daardoor lopen de ruimtes voor wonen, eten, werken en slapen als vanzelf in elkaar over en staat het huis in direct contact met de tuin. Door de hoge gevel en de grote ramen vullen de ruimtes zich met licht. Ook kenmerkend voor de moderne bouwstijl: het gebruik van alternatieve materialen, zoals de bruin vergrijsde houten gevelbekleding en stucwerk. 

De centrale verbindingsas door de woning zorgt voor veel licht en een natuurlijke routing door het huis. Aan deze as zijn de gesloten en open ruimten aan elkaar gekoppeld. Door aan het uiteinde van deze as uitzicht op de kavel te genereren wordt een zichtlijn dwars door de woning heen getrokken. Hierdoor wordt de dieptewerking van de woning versterkt. Aan de zuidzijde van de as ligt de woonkamer. Die door de grote pui aan de achterzijde volledig op de diepe tuin is gericht. Grandioos, want je loopt zo de tuin in, als een verlengstuk van je woonkamer. De haard verbindt de eetkamer met de woonkamer en zorgt voor extra sfeer en warmte. Vanuit de keuken pak je de eerste zonnestralen in de ochtend, maar loop je ook zo door naar de veranda achter de eetkamer. Deze veranda is niet alleen een bijzonder architectonisch element maar zorgt er ook voor een natuurlijke zonwering en ultiem genieten van de steeds langere zomeravonden in ons land. 

Achter de bijkeuken vind je een master bedroom met badkamer en inloopkast, wat dit huis levensloopbestendig maakt. Boven is er een 2e badkamer, de technische ruimte en nog 2 slaapkamers. Aan ruimte geen enkel gebrek dus!        

Augustus '19
Vrijstaande woning
242 m²
930 m³
3 slaapkamers
levensloopbestendig
entree voorzijde
2 woonlagen
Selecteer woning