Sluit brochure

Nieuw in de verkoop - LAATSTE tweekapper

Je bent geintresseerd in de laatste tweekapper aan de Morganlaan in plan Berghege in Zutphen. Snappen wij heel goed! Op deze pagina vind je alle informatie. Net nieuw in de verkoop! In overleg met de gemeente is kavel 28 gesplitst en nu bestemd voor een 2 onder 1 kap woning. Kavel 29 is dus een toevoeging in dit project. Dit maakt het een fraaie afronding van de straat!

Morgan Royaal (Plus)
Speciaal voor deze kavels presenteren wij modelwoning Morgan Royaal (Plus). De ideale gezinswoning voor ruimtezoekers! Een mooie ruime woonkamer, een heerlijke leefkeuken en boven ruimte voor wel 5 slaapkamers. Deze tweekapper past prachtig in het onlangs gerealiseerde straatbeeld in deze nieuwe kleinschalige wijk in Leesten-Oost! Er is hier gekozen voor een rood/oranje genuanceerde steen. De zwart houten bekleding en de vooruitbouw (0,9 m) geeft deze jaren 30 tweekapper een stoere uitstraling. Hoogwaardige afwerking en details zoals men van ons gewend is.  

Altijd al op zoek geweest naar voldoende ruimte in huis? Dan biedt deze woning zeker de oplossing. Bekijk de brochure (incl. prijzen).
Meer weten? Bel (0571-262063) of mail (info@hegemanbouwteam.nl) ons voor meer info.  

v.a. € 412.235,- v.o.n
Twee onder een kap
168 m²
605 m³
min. 3 slaapkamers
geis. bijkeuken
entree voorzijde
3 woonlagen
Selecteer woning