Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
hegeman-bouwteam-vacature-twello-ontwikkelmanager
Vacature
Junior Ontwikkelmanager

Kom jij ons team versterken?

We hebben een nieuwe vacature open staan, want we zijn op zoek naar een Junior Ontwikkelmanager. Lees verder om alles te lezen over deze uitdagende job!

Junior Ontwikkelmanager

Fulltime  I  Twello

Waarom een goede ontwikkelmanager goud waard is? Omdat ze de drive hebben om hun kennis doorlopend te verbreden met nieuwe technieken voor het duurzaam ontwikkelen van een nieuw gebouwde leefomgeving. Als Junior Ontwikkelmanager werk je samen in team van specialisten en functioneer je allround in het vervaardigen en ondersteunen van principeverzoeken, stedenbouwkundige plannen, exploitaties en verkoop van nieuwe woningen. Binnen Hegeman Bouwteam is er voldoende ruimte om ook jezelf te ontwikkelen.

 

hegeman-bouwteam-vacature-junior-ontwikkelmanager

Wat je gaat doen als Junior Ontwikkelaar

check-blue
Ontwikkelen van woningbouwprojecten
Binnen ons ontwikkelteam werk jij aan nieuwe woningbouwplannen. Van principeverzoek tot definitieve stedenbouwkundige ontwerp.
check-blue
Het managen van bestemmingswijzigingen
Jij zorgt samen met ons team voor het managen van een bestemmingswijziging met alle betrokken partijen zoals gemeenten, omwonenden, architect, bouwer en toekomstige bewoners.
check-blue
Participatie
Onze plannen hebben vaak een positieve impact, dit komt ook door de hoge mate van participatie voor omwonenden. Dit traject gaat nooit vanzelf en hier ga jij, als ontwikkelmanager, een belangrijke rol in spelen.
check-blue
Exploitaties
Voor een financiële onderbouwing van een plan hebben wij verschillende software beschikbaar. Dit helpt jou bij het opstellen van exploitaties die richting geven bij de verdere uitwerking van die woningbouwplannen.
check-blue
Verkoop en realisatie
De locatie is verworven en de bestemming is gewijzigd. Tijd om met het team de verkoopstukken klaar te maken. Na de verkoop ondersteun jij het team door het managen van het woonrijp maken van de locatie.

Wat maakt jou dé Junior Ontwikkelaar die wij zoeken?

 • Jij hebt minimaal een afgeronde HBO-Studie en/of WO-studie (bij voorkeur Real Estate/bouwkunde)

 • Je kiest bewust voor de afwisselende rol van Junior Ontwikkelmanager en wil daar goed in worden.

 • Jij bent communicatief vaardig en werkt graag in een team.
Hegeman bouwteam
hegeman-bouwteam-vacature-junior-ontwikkelmanager
hegeman-bouwteam-vacature-ontwikkelmanager
Hegeman
Petra – management assistente
‘'Wat ik heel erg prettig vind bij Hegeman is dat er echt naar je wordt gekeken als persoon. Als mens in een team met andere mensen.'
Hegeman bouwteam

5 redenen waarom jij bij Hegeman wilt werken

 • Ontwikkeling
  Alleen als jij het maximale uit jezelf kunt halen, halen wij het maximale uit jou. Daarom reserveren we maandelijks een halve dag tijd die je naar eigen inzicht mag besteden om nog beter te worden dan je al bent. Wil je graag alles weten op het gebied van duurzaam ontwikkelen? Ga je gang!

 • Team
  Bij Hegeman Bouwteam sta je er nooit alleen voor. Je kunt vertrouwen op de gezamenlijke expertise van team ontwikkelaars,  ontwerpers en bouwers en de rest van Hegeman. Kom je er niet uit? Van alle kanten schiet de hulp je meteen tegemoet. Wekelijks heb je overleg met je team waarin je kijkt wat er goed gaat en waar je elkaar kunt helpen. Anders kun je net zo goed alleen werken, toch?

 • Sfeer
  Bij Hegeman staat de deur open, geen eilandjes, maar openheid. Iedereen is even belangrijk. Het is gezellig, maar niet rumoerig, dus je kunt lekker je ding doen. Alleen zo leveren we met z’n allen de beste oplossingen aan onze opdrachtgevers.

 • Ambitie
  Wij willen groeien, net als jij. Daarom heb je meteen een jaarcontract te pakken. Is iedereen blij? Dan wordt dat een vast contract.

 • Good coffee
  Natuurlijk bieden we je ook alles wat je mag verwachten van een ambitieuze en professionele werkgever: moderne devices, goede koffie, gezelligheid én een lekker loon passend bij jou.

Kom jij ons versterken?

Voelt deze vacature bij Hegeman echt als jouw nieuwe job? Leuk! Laat ons dit dan vooral weten. Solliciteer eenvoudig door Bas Hegeman te mailen. Stuur dan jouw CV en motivatie naar bas@hegemanbouwteam.nl

hegeman-bouwteam-vacature-twello-junior-ontwikkelaar
Bas Hegeman, algemeen directeur