Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
hegeman-bouwteam-vacature-bouwkundig-revit-tekenaar
Vacature
Bouwkundig Revit-tekenaar / projectleider

Join the team!

We hebben een nieuwe vacature open staan, want we zijn op zoek naar een bouwkundig Revit tekenaar / projectleider. Lees verder om alles te lezen over deze leuke job!

Bouwkundig Revit tekenaar / projectleider

Fulltime  I  Twello

Alles wat we maken kan nog zo mooi zijn, het moet wel voldoen aan de hoge eisen van onze opdrachtgevers. Om ervoor te zorgen dat alle wensen van onze opdrachtgevers goed worden opgenomen in de ontwerpen en worden vertaald in de juiste bouwkundige tekeningen voor vergunning en uitvoering, werken wij bij Hegeman met gedreven Revit tekenaars. Onze Revit tekenaars zijn de verbinders tussen onze ontwerper Joris en onze projectleider Martijn. Samen maken jullie als team onze ontwerp- en bouwopdrachten tot een succes voor onze opdrachtgevers. Binnen Hegeman Bouwteam is er voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen.

 

hegeman-bouwteam-vacature-bouwkundig-projectleider

Wat je gaat doen als Revit tekenaar

check-blue
Tekenen van droomwoningen
Binnen ons bouwteam werk jij particuliere woningontwerpen uit van schetsontwerp tot definitief ontwerp in Revit tot representatieve 3D presentaties. Dit gaat in samenwerking met onze ontwerper Joris.
check-blue
Omgevingsvergunning aanvragen
Jij vraagt de omgevingsvergunning aan bij de desbetreffende gemeente voor onze particuliere opdrachtgevers.
check-blue
Stedenbouwkundig ontwerp en beeldkwaliteit
Alle communicatie met onze comakers (constructeur, Timax, ect.) voor de benodigde onderzoeksrapporten voor de vergunningsaanvraag worden door jou uitbesteed en aangestuurd.
check-blue
Werktekeningen aanleveren
Is het ontwerp definitief dan zorg jij ervoor dat de juiste werktekeningen bij het desbetreffende bouwbedrijf komen en stemt daarover met de aannemer de uitwerking af.
check-blue
Opstellen opnamerapporten
Van de werken in uitvoering maak jij tijdens de bouwperiode 2 of 3 keer opname rapporten voor onze opdrachtgevers.

Wat maakt jou dé Revit tekenaar die wij zoeken?

 • Jij hebt minimaal MBO niveau in de richting Bouwkunde en een Revit diploma op zak

 • Je kiest bewust voor de rol van tekenaar/projectleider en wil daar goed in zijn

 • Je hebt al enkele jaren werkervaring als Revit tekenaar in de particuliere woningbouw

 • Jij bent communicatief vaardig, werkt graag in een team en hebt oog voor detail
Hegeman bouwteam
hegeman-bouwteam-vacature-revit-tekenaar
hegeman-bouwteam-vacature-twello
Hegeman
Mark – Bouwkundig Revit tekenaar
‘Bij Hegeman is geen dag hetzelfde, door het maatwerk voor de verschillende opdrachtgevers, brengt dit veel variatie in mijn werk. Ben veel op kantoor, maar ook wel regelmatig te vinden op de bouwplaats.'
Hegeman bouwteam

5 redenen waarom jij bij Hegeman wilt werken

 • Ontwikkeling
  Alleen als jij het maximale uit jezelf kunt halen, halen wij het maximale uit jou. Daarom reserveren we maandelijks een halve dag tijd die je naar eigen inzicht mag besteden om nog beter te worden dan je al bent. Wil je helemaal in die nieuwe Revit-tool duiken? Doe maar!

 • Team
  Bij Hegeman Bouwteam sta je er nooit alleen voor. Je kunt vertrouwen op de gezamenlijke expertise van team Ontwikkelaars,  Ontwerpers en Bouwers en de rest van Hegeman. Kom je er niet uit? Van alle kanten schiet de hulp je meteen tegemoet. Wekelijks heb je overleg met je team waarin je kijkt wat er goed gaat en waar je elkaar kunt helpen. Anders kun je net zo goed alleen werken, toch?

 • Sfeer
  Bij Hegeman staat de deur open, geen eilandjes, maar openheid. Iedereen is even belangrijk. Het is gezellig, maar niet rumoerig, dus je kunt lekker je ding doen. Alleen zo leveren we met z’n allen de beste oplossingen aan onze opdrachtgevers.

 • Ambitie
  Wij willen groeien, net als jij. Daarom heb je meteen een jaarcontract te pakken. Is iedereen blij? Dan wordt dat een vast contract.

 • Good coffee
  Natuurlijk bieden we je ook alles wat je mag verwachten van een ambitieuze en professionele werkgever: moderne devices, goede koffie, gezelligheid én een lekker loon.

Kom jij ons versterken?

Voelt deze vacature bij Hegeman echt als jouw nieuwe job? Leuk! Laat ons dit dan vooral weten. Solliciteer eenvoudig door Bas Hegeman te mailen. Stuur dan jouw CV en motivatie naar bas@hegemanbouwteam.nl

hegeman-bouwteam-vacature-tekenaar-projectleider
Bas Hegeman, algemeen directeur