Sluit brochure

Vacature Stagiair Communicatie en Multimedia Design

Door Leonie, 21 juni 2021

Hegeman Bouwteam is een groeiende projectontwikkelaar die zich richt op woningbouwprojecten met een specialisatie in twee-onder-één-kap-woningen. Wij ontwikkelen naar woonbehoefte met als doel een duurzame leefomgeving. Wij verkopen bouwkavels voor grondeigenaren met een bouwplan op maat voor kavelkopers. Met plezier begeleiden wij kavelkopers in hun ontwerp en bouwproces tot aan de oplevering van hun woning. Te allen tijde bieden wij maatwerk van de bovenste plank voor zowel onze zakelijke als particuliere opdrachtgevers. 

Wij zijn op zoek naar een stagiair

Vacature:
Stagiair Communicatie & Multimedia Design

 

Wat ga je doen?
Jij komt als stagiair onze Marketing en Communicatie afdeling versterken. Je helpt onze Marketing en Communicatie Adviseur met het opzetten van de juiste proposities van nieuwe projecten en vervolgens met het opstellen en uitvoeren van een projectcampagne. Denk aan de website, content creëren, social media, brochures en  verkoopcommunicatie. Je hebt affiniteit met zowel communicatie als multimedia en design en je hebt een streepje voor als je ook nog passie voelt voor wonen en interieur.   


Wat bieden we jou?

- Een leerzame stage voor de periode van september 2021 t/m januari 2022.
- Een werkplek in ons mooie kantoor in Twello
- Een plekje in het leukste bouwteam van Nederland
- Vrijheid en ruimte voor ideeën en initiatieven;
- Een nette stagevergoeding 


Wat neem je mee?
- Een open, sociaal, flexibel en creatief karakter
- Jouw studie passend bij de vacature
- Een portfolio als je solliciteert
- Jouw kennis van de programma’s van Adobe Creative Suite (Ai, ID, PDF & PSD)


Kom jij ons team versterken?
Voelt deze vacature voor jou als een hele warme jas? Solliciteer dan en verras ons! Kun je editen en heb je vlogskills…laat ze zien in je sollicitatie! Dit doe je door een bericht te sturen voor 20 juli 2021 naar Leonie Hutten, leonie@hegemanbouwteam.nl