Sluit brochure

Update maatregelen i.v.m. het Coronavirus

Door Leonie, 30 maart 2020

UPDATE MAATREGELEN I.V.M. HET CORONAVIRUS

Bij Hegeman volgen we de ontwikkelingen rondom de verspreiding van het Coronavirus op de voet. We nemen de ernst van de verspreiding dan ook zeer serieus en hebben hierop aanvullende maatregelen getroffen. Graag delen wij onze maatregelen.

Afspraken op kantoor bij Hegeman of bij één van onze installateurs
Fysieke afspraken op ons kantoor of bij één van onze installateurs worden t/m 28 april geannuleerd. We zetten dit graag om naar een digitale meeting. Onze afspraken gaan dus digitaal gewoon door! Afhankelijk van de ontwikkelingen kan de datum van 28 april aangepast worden. Door de digitale meetingen hebben de aanvullende maatregelen vooralsnog geen invloed op de ontwerp-, en contractplanning. 

Afspraken op de bouw 
De afspraken op de bouwplaats worden t/m 28 april geannuleerd. Na 28 april plannen wij nieuwe afspraken met onze klanten in. De voor- en opleveringen die nu gepland staan t/m 28 april gaan in overleg met onze klanten wel of niet door.  

Bouwplanningen
Met de huidige landelijke maatregelen met betrekking tot het coronavirus gaan onze bouwactiviteiten met aanvullende maatregelen vooralsnog gewoon door. Wanneer (door welke omstandigheden dan ook) de bouwplanning verandert, informeren wij betrokkenen hierover. 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden en een passende oplossing te vinden. 

Blijf gezond, zorg goed voor jezelf en iedereen om je heen!