Sluit brochure
Door Leonie, 21 december 2017

Blije gezichten bij start bouw Het Berghege 

Op donderdag 21 december 2018 heeft wethouder Coby Pennings het startsein gegeven voor de bouw van de nieuwe woonwijk in Leesten Oost, namelijk Het Berghege. Het startschot is gegeven voor 16 woningen, allen twee onder één kap woningen. Een feestelijk moment dus voor deze nieuwe wijk!  

Het Berghege is een nieuwe wijk in Leesten Oost met ruime kavels geschikt voor ruime en comfortabele woningen. De ligging van Het Berghege is gunstig. Net tegen het buitengebied van Vorden en Warnsveld aan, op loopafstand van het winkelcentrum Leesten en op fietsafstand van de prachtige historische binnenstad van Zutphen.

Niet alleen de ligging is goed, maar wat zal Berghege er straks mooi uitzien door de goede smaak van de nieuwe bewoners. De bewoners van de twee onder één kap woningen hadden namelijk de kans, om samen met Hegeman Bouwteam, zelf hun droomhuis te ontwerpen. Na een juiste burenmatch (in woonstijl, wensen en budget) zijn alle huizen door de bewoners zelf ontworpen.
Wethouder Pennings heeft de eerste vloer gelegd met de bewoners van de eerste twee onder één kap woning in Het Berghege. Daarmee is nu de bouw officieel van start en is de eer aan ons in samenwerking met Klomps Bouwbedrijf om steen voor steen de droomhuizen tot leven te laten komen.