Sluit brochure
Door Leonie, 09 juli 2018

In december is het startschot gegeven voor dit project en nu zijn dus de eerste 2 tweekappers een feit! Vrijdag 29 juni 2018 zijn de eerste 4 familiehuizen in Berghege Zutphen opgeleverd en werden de sleutels blij in ontvangst genomen door de nieuwe bewoners. 'Blijft altijd een leuk moment, vertelt onze projectleider Martijn Hegeman. Samen met de nieuw bewoners werk je naar dit moment toe en het is een eer om daar onderdeel van uit te maken.'          
 

Het Berghege is een nieuwe wijk in Leesten Oost met ruime kavels geschikt voor ruime en comfortabele woningen. De ligging van Het Berghege is gunstig. Net tegen het buitengebied van Vorden en Warnsveld aan, op loopafstand van het winkelcentrum Leesten en op fietsafstand van de prachtige historische binnenstad van Zutphen.

Niet alleen de ligging is goed, maar wat zal Berghege er straks mooi uitzien door de goede smaak van de nieuwe bewoners. De bewoners van de twee onder één kap woningen hadden namelijk de kans, om samen met Hegeman Bouwteam, zelf hun droomhuis te ontwerpen. Na een juiste burenmatch (in woonstijl, wensen en budget) zijn alle huizen door de bewoners zelf ontworpen.