Sluit brochure

Buren kiezen lastig? Nee hoor, dat vinden wij niet.

Door Leonie, 25 januari 2018

Inschrijven bij een gemeente voor een twee-onder-één kap-kavel kan steeds vaker alleen samen met de nieuwe buren. Lastig? Nee hoor, dat vinden wij niet. Want wij matchen al jaren buren op basis van woonwensen, stijl en budget. Wij noemen onszelf gekscherend weleens een datingsite voor buren. Benieuwd hoe de burenmatch werkt? Lees dan vooral even verder…

Zo deden we dit al eerder in Villahoeve Apeldoorn. Daar bouwden wij, na de juiste burenmatch, bijna alle twee onder een kap woningen. Aan de buitenzijde mooi passend bij elkaar, maar van binnen kan de indeling totaal anders zijn. Geen woning is uiteindelijk hetzelfde geworden. Zo zie je dat er veel maatwerk mogelijk is. Zie hier de door ons gebouwde droomhuizen, zowel moderne als traditionele bouw. 

Onze burenmatch kan vanuit 2 situaties starten. Je hebt je buren al gevonden en wilt weten wat de mogelijkheden zijn. Of je hebt een bouwwens voor een twee onder één kap woning, maar je hebt nog geen buren.   

Je hebt je buren al gevonden…maar hoe nu verder? In een kennismaking inventariseren wij jullie wensen, stellen een programma van eisen op en gaan aan de slag met jullie ‘moodboards’. Na het zien van een match komen wij in de 2e stap van ons 8 stappenplan terecht, namelijk een schetsontwerp op maat. Een passend ontwerp binnen het door u gestelde budget.           

Nog geen buren gevonden? De meeste zelfbouwers starten vanuit de situatie dat ze wel een twee onder een kap bouwwens hebben, maar hun buren nog niet gevonden hebben. Best logisch ook. Grote kans dat wij al mensen kennen die in hetzelfde schuitje zitten en ook graag willen bouwen in een specifiek gebied. Mensen die zich hiervoor melden bij ons, plaatsen wij in onze ‘matchbank’.  

Iedereen is meer dan welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, met of zonder buren. Met plezier delen wij onze kennis en ervaring en laten graag zien hoe wij in 8 stappen een droomhuis bouwen.

Bel ons gewoon even voor een afspraak. Of neem een kijkje op de pagina over Villahoeve.