Sluit brochure

VRIJSTAAND WONEN IN SCHOENER-WEST LELYSTAD

 

Op deze pagina vind jij meer informatie over de vrijstaande bouwkavels. Prachtige ruime bouwkavels met de mogelijkheid om vrij te ontwerpen. Zie jij jezelf al helemaal riant en luxe wonen in deze rustige, groene buurt? Lees dan vooral even verder.

Op dit moment werken wij 4 modelwoningen uit. Zeer binnenkort is alle informatie (incl. prijzen) hiervan beschikbaar. Slechts ter inspiratie, want vrij ontwerpen staat voorop in Schoener-West. Wil je nu al jouw interesse tonen voor een vrijstaande kavel? Dat kan! Kavelteam verzorgt de verkoop van de bouwkavels. Hun kavelmanager helpt jou graag bij de oriëntatie of wonen in Schoener-West bij jou past. Bekijk meer op de projectpagina!  Aanmelden kan via het aanmeldformulier 

SAMEN VRIJ ONTWERPEN

Met de kavelmanager zet je de eerste stap en stelt met zijn hulp vast of Schoener-West bij jou past. Ons bouwteam biedt jou vervolgens een zelfbouwoplossing. Met een complete en persoonlijke begeleiding ontwerpen en bouwen wij samen met jou in 8 stappen jouw droomwoning. Zie ons als de helpende hand in de wereld van vergunningen, schetsontwerpen, begrotingen, technische bouwrapporten en aannemingsovereenkomsten.